Борисов за срива в Търговския регистър: Тези, които са допуснали пропуски, са отстранени (видео)

  • 21 август 2018 16:41

  • 2950
  • 6
Борисов за срива в Търговския регистър: Тези, които са допуснали пропуски, са отстранени (видео)
©

Тези, които са допуснали пропуски в Търговския регистър са отстранени. Препоръките са изпълнени. По-рано надълго и широко обясних какво се прави и какво трябва още да се направи. В най-развити държави също им се сриват системите. Скапал им се дискът. Всички работите с компютри и знаете, че понякога се бъгва. Неприятно е. Много по-тежко би могло в други системи, ако се случи да бъде. Това ни дойде като добра обеца на ухото и много бързо сме се справили и сме си извели поуки. Новите дискове са там просто време не стига. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след извънредното заседание на парламента във връзка със срива в Търговския регистър, предаде репортер на Novini.bg.

Много системи са такива, допълни премиерът. Освен това той не вижда основание да се иска оставка. „Те непрекъснато искат оставки. Тези, които купуваха гласове и имат повдигнато обвинение и правят закони, да ни искат оставката. Тези които направиха банковата криза 1996 година и пенсиите 3 долара и сринаха КТБ, излизат да се изказват:, възмути се премиерът Борисов.

На въпрос за искането на опозицията на оставката на цялата комисия по финансов надзор и предсрочни избори, Борисов отсече, че вече два пъти прави предсрочни избори и всички знаем какъв е резултатът. Давам пресконференции всеки път по тази тема. Не ми задавайте повече тези въпроси, отсече Борисов. 

„Аз колко пъти им правих предсрочни избори и знаете резултатите. За да правим през шест месеца предсрочни избори и да им угаждаме, това ще е прецедент в Европа. Два пъти го правихме“, припомни премиерът.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира и казусът с фалиралата компания „Олимпик“. „Ако цялата комисия има вина, естествено че трябва да си отиде. Както в БНБ така и КФН председателят не носят отговорност за ресорите“, подчерта той и припомни, че при кризата с КТБ, оставка е подал заместник на Искров.

На въпрос кога се очаква да заработи с пълния си капацитет Търговския регистър, премиерът призова да не ги пресираме. Затова защитих и фирмата. В случая направих всичко възможно и искам да им осигурим комфортна работа. Това е такава материя. Всяко едно избързване може да счупи системата. Най-добрите специалисти в Европа работят. 2-3 дни създадохме неудобство. Важно е да имаме обеца на ухото, защото много системи са такива“, каза Борисов.

Премиерът коментира случая с уволнения ПР Любомир Методиев и подписката, която се събира, за да запази поста си. „Казах му да се извини. Да иде да се извини на пострадалото момиче. Всичко зависи и от жената, която бе ударена. Трябва да видим дали ще приеме неговото извинение“, уточни премиерът. „Колеги, вие знаете, че понякога се случва да се бутаме. Нормално е. Аз ви пазя, но се случват и такива неща“, каза още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2950 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.21 | 17:46

2
Всички вече знаят, че онлайн проблемът с Търговския регистър е поредната терористична акция на БСП и Русия, които са обявили неофициално война на Велика България.
ПЕДАЛ ГЮРО

2018.08.26 | 20:15

6
МРЪСНИК ИБАН ОТ КОМУНИСТИ И ЗАТОВА ГИ МРАЗИ ....ХАХАХА

2018.08.22 | 09:20

5
НА ВАС ,БОКЛУЦИ ОТ ШАЙКАТА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН.

2018.08.21 | 18:54

4
А БОКО НЕ Е ЛИ ДОПУСНАЛ ПРОПУСК С НАЗНАЧЕНИЕТО НА ОТКРОВЕННИ НЕМОЖАЧИ? ТОЙ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ СИ НАЗНАЧЕНИЯ.НО НА НЕГО ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН.

2018.08.21 | 18:41

3
БОКО БЪЛГАРОУБИЕЦА-ЕДИН СЪВРЕМЕНЕН БОРИЛ АСЕН.
Дуци

2018.08.21 | 17:22

1
БОЙКОООО КАК НЕ РАЗБРА ДОСЕГА, ЧЕ СИ СЕ ЗАОБИКОЛИЛ С ПРОСТАЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ , ИМЕНО ТЕ ЩЕ ТИ ИЗЯДАТ ГОЯМАТА КРАТУНА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини