БСП представи „Визия за България“ в сектор „Сигурност“ (видео)

  • 09 август 2018 14:31

  • 2125
  • 7
БСП представи „Визия за България“ в сектор „Сигурност“ (видео)
©

В сектор „Сигурност“ на новата платформа на БСП „Визия за България“ се предвижда отбраната на страната да бъде отделена от националната сигурност. Това обяви след срещата на БСП с представители на Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната Валери Жаблянов от БСП, предаде репортер на Novini.bg.

Атанас Зафиров, член на Изпълнителното бюро на БСП, допълни, че тази концепция ще бъде разработена и представена пред сектора. „Днешната среща е в продължение на усилията на БСП по популяризиране на стратегическия документ „Визия за България“, който беше приет буквално преди дни.

„Акцентът на днешната среща, която провеждаме с ръководството на КОСО, разбира се, беше сложен в секторите „Сигурност“ и „Отбрана“, подчерта Зафиров и отчете, че е проведен ползотворен диалог. Зафиров припомни, че „Визия за България“ е надпартиен документ.

По думите му пет са основните акценти във „Визия за България“: икономика и доходи, регионално развитие, образование и здравеопазване. „Това по никакъв начин не означава, че БСП няма своите подробно разписани намерения и виждания във всички останали сектори на страната“, каза Зафиров.

Валери Жаблянов каза още, че е било обърнато внимание за мястото на Конституцията, и по-специално спазването на демократичния ред в страната. Освен това са нужни спешни социални мерки в Българи, както и повишаване на доходите на българите.

„Департизирането на държавната администрация и необходимостта да бъдат очертани основните ангажименти на БСП, ако спечели изборите“, е друга важна точка, която ще се доразвива, стана ясно още от думите му.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2125 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бенчо Бенчев

2018.08.09 | 15:16

1
Аз и моят консултант, г-н Митьо Очите, спонсорираме БСП и Румен Радев. Нашият бизнес е почтен: занимаваме се предимно с внос на бяла паста и охрана от престъпници. Всички приходи се вкарват не в черна, а в "червена" каса. Червената каса не е на БСП, а на Пенсионерския съюз в Бургас!
ПЕДАЛ ГЮРО

2018.08.12 | 17:09

7
ПЕДАЛ СИ СИ МУТРО ГРОБАРСКА И СИ Е ЧУКАН ОТ КОМУНИСТ.
червен боклук

2018.08.09 | 15:37

3
курнелия спинова и киро крадецо ке участватли

2018.08.12 | 17:09

6
синя измет

2018.08.09 | 16:24

4
Държавата се срива от сигурност,ред и законост ,тия сукалчета за някаква фалшива виза за отвъдното говорят.Никаква виза ,никаква бончо ,митьо и узуновци, а народа да прогледне и да прочисти тази престъпна разбойническа паплач на прехода и демокрацията
Аре!

2018.08.09 | 17:58

5
Като искаш диктатура, отивай във вашата Северна Корея. Ама и Ким взе да се усеща.
seg

2018.08.09 | 15:18

2
Мръсни плъхове долни, ,да ви се измоам на скапаната "визия"!! Това ли е тя вашата визия-да работите с престъпници срещу БЪЛГАРИЯ, да си финансирате избирателните кампании с безотчетни пари от "червени" касички от знайни и незнайни убийци и псевдобизнесмени??? Как нямате срам?!? Заслужавате народа да се вдигне и да ви избеси по стълбовете гадни копеленца!!!Всичките сте станали милионери- а се правите на загрижени за хората, мама ви .....скапана!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини