Станислав Владимиров: Това, което БСП предлага е обърнато към хората

  • 23 юли 2018 08:03

  • 1745
  • 2
Станислав Владимиров: Това, което БСП предлага е обърнато към хората
© БНТ

Една от най-важните теми, които засегнахме при представянето на новата визия на България, е демографската криза и подпомагането на хората с репродуктивни проблеми. Правилното преразпределяне на бюджета е правилният начин. Трябва да се начертае приоритет - като преразпределянето на пенсиите. Това заяви депутатът от БСП Станислав Владимиров в сутрешния блок на БНТ.

"Ние сме отворени към други политически субекти, синдикати и организации, към цялото общество, защото виждаме, че страната не се развива добре и не можем да догоним средноевропейските държави", допълни той.

"Виждаме, че не се дава шанс на малките лекари, а здравният ресурс се дърпа от един кръг хора. Това, което ние предлагаме е обърнато към хората", каза още депутатът. 

"Държавата може да е не само регулатор, но и инвеститор. През годините 2005-2009 имаше по-голям икономически растеж", допълни Владимиров.

"Все още не сме поканени в чакалнята за еврозоната. Питаме се, нашата икономика готова ли е за еврозоната", коментира депутатът от БСП. 

"Искаме промяна на управление на държавата. Политическата класа се опитва да кадрува в МВР", завърши Станислав Владимиров.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1745 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.07.23 | 17:52

2
пак ли хората ще трябва да гледат ЗАДНИКА НА Б С П ?!?!
Умник Гюро

2018.07.23 | 12:18

1
БКП/БСП извън закона за терористична, антибългарска дейност. Всички комунисти-сатанисти: марш в Урановите мини.

Добави коментар

Водещи новини