Станислав Иванов: Откакто има "бели стаи", няма данни за корупционни схеми при изпитите за шофьорски книжки

  • 20 юли 2018 18:35

  • 3958
  • 3
Станислав Иванов: Откакто има "бели стаи", няма данни за корупционни схеми при изпитите за шофьорски книжки
©

Откакто има "бели стаи", нямаме данни за корупция и купуване на книжки. Това го твърдя със сигурност. Аз се надявам, че г-н Николай Колев е чул нашите доводи. Днес съм изпратил писма до прокуратурата и министерство на транспорта по определени сигнали от г-н Иво Кръстев, който е действащ служител на ДАИ. Вчера г-н Колев поикса четири неща, които трябва да бъдат решени до 24 часа. Той твърди, че има корупционни практики и министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета трябва да подаде оставка, защото той знае за тях. Аз твърдя, че такива практики няма. Г-н Колев твърди още, че има върнати на работа корумпирани служители, но аз не мога да коментирам решения на съда.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов, който е председател на Временната комисия в парламента, която разглежда сигналите на стачкуващия Николай Колев - Босия. "В комисията ще изискаме всички проверки, които са извършени от прокуратурата и институциите. Ние няма да ходим да се ровим и да разследваме. След като получим всички резултати, ние ще ги обсъдим и ще ги предоставим на заинтересованите страни. Надявам се г-н Колев да прекрати стачката си. Очаквам още във вторник да сме получили резултатите от компетентните органи. Сигналите, които сме получили, ни връщат назад в годините, когато нямаше "бели стаи". Не мога да твърдя на 100%, че няма корупционни практики, но със сигурност е почти невъзможно кандидат-шофьорът да измами системата. Има лицево разпознаване, има камери за наблюдение. Още веднъж ще повторя, че се надявам г-н Колев да прекрати стачката си", завърши Иванов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3958 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хаха

2018.07.20 | 22:59

3
Босия си мисли, че може да направи нещо.Не става,това е системата навсякъде,той си мисли, че само у нас е така.В Чехия е много по-зле,корупцията е нявсякъде,катаджии те спират и като кажешз-пари нямам,пиши акт,те ти казват-пари нямаш а марлбоо пушеш.Лично съм бил свидетел.Всеки втори украинец работи на черно и тарифите на проверяващите лелки от Инспекция по труда са доста ниски.Е това е ЕС.
не е вярно

2018.07.20 | 19:47

2
Това изобщо не е вярно, защото е пълно с имена на чужденци от страни извън ЕС, които не знаят бъкел български, а са взимали книжки? Изнесоха тези случаи в медиите! И някой изобщо ще каже ли защо бранят лицето Московски, което поне от уважение към паметта на детето си трябваше да си остане в къщи докато трае разследването "шейничка"? За "наливането" на милиони в бездънната каца БДЖ да не споменаваме, за заместника му , дето го разследваха и пак е там - също? Защо, каква е целта - още милиони в БДЖ, летището, продаваните книжки на циганите..защо ги държите, неуважаеми другарю от ГЕРП?
то Босия

2018.07.20 | 19:42

1
за тези бели стаи дет няка корупция гладува и ще мре.

Добави коментар

Водещи новини