МГЕРБ скочиха на Корнелия Нинова

  • 09 юли 2018 08:52

  • 5791
  • 7
МГЕРБ скочиха на Корнелия Нинова
© Булфото

Г-жо Нинова, Вие и водената от Вас партия създавате дух на конфронтации и фабрикувани скандали. Това заявиха Младежи ГЕРБ в отворено писмо до лидерътна БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, съобщиха от пресцентъра на партията.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Уважаема г-жо Нинова, 

Отдавна не само на нас, но и на цялото общество прави впечатление стремежът Ви в моменти на най-силна нужда от обединение в името на интересите на държавата, Вие и водената от Вас партия да създавате дух на конфронтации и фабрикувани скандали. 
Като активни и загрижени за страната си млади хора, ние от МГЕРБ дълго изчаквахме това Ваше поведение да бъде победено от осмислянето на важността България да остане стабилна и сигурна държава, в която политическите сили, независимо на власт или в опозиция, да се ръководят от търсенето на най-добрите решения и политики за своите граждани. Месеци и години наред, за жалост, Вие доказвате, че чакането ни е напразно и не си заслужава. 
Г-жо Нинова, често Ви чуваме да говорите за младите, за тяхното бъдеще и реализация, какво е важно за тях и как трябва да бъде постигнато то. Е, нека Ви споделим и от първо лице своята гледна точка, пречупена през призмата на няколко съществени въпроса!
Важно е да ни отговорите защо народен представител със свален имунитет и повдигнато обвинение за купуване на гласове все още заема мястото си в Народното събрание? Купуване на гласове, г-жо Нинова! Престъпление, което спокойно можем да определим като най-циничното и дръзко посегателство срещу демокрацията! Престъпление, което Вие самата не пропускате възможност да демонизирате, и с право, но все пак позволявате обвинен в това потъпкване на закона депутат все още да упражнява правомощията си!
Важно е да се отговори как така народен избраник нарече 80% от българските граждани “дебили” и продължава да има най-високата трибуна да се изказва от името на същите тези, които унижи, а вие не му отнемате тази възможност?
Важно е да се разбере как обявяваш едно от най-зловещите престъпления “Народен съд” за “необходимо правосъдие” и продължаваш да стоиш като депутат от представящата се за социална и загрижена за достойнството на човешкия живот партия – БСП?
Важно е като на млади хора да ни отговорите и защо трябваше да изпитаме ужаса за себе си и семействата си, че водата в столицата ни е отровена, а впоследствие се оказа, че отново Ваш народен представител просто си е играел със социалните мрежи? 
Да, г-жо Нинова, ние имаме право да получим отговори след като много пъти сте ползвали нашата социална група – тази на младите хора, за да говорите и промотирате позициите и политиките си. Но е все пак е определящо да знаете още едно – ние имаме глас и не се нуждаем от никого да говори от наше име. Единственото, което бихме чули, е Вашата позиция по така поставените въпроси. Тази Ваша позиция би могла поне малко да вдигне съмненията за това, че българският парламент, благодарение на БСП, става място, в което намират политическа изява хора като Манол Генов, Иво Христов, Валери Жаблянов и Таско Ерменков, за които очевидно трябва да се отговори важат ли общоустановените морал и закони?
В заключение, г-жо Нинова, чрез Вас се надяваме посланието ни да достигне и до онези млади от БСП. За съжаление, те нямат шанса на МГЕРБ да заемат места в НС, ЕП, изпълнтелната власт и местните парламенти, откъдето не само да пишат отворени писма под команда, но и с действията и решенията си наистина да правят света и държавата си такива, каквито ги виждат, водени от патриотизма и чувството си за отговорност", написаха от Младежи ГЕРБ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5791 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.07.10 | 05:38

7
И защо трябва да и "скачат". Да я правят фактор. От нея само лъжи и конфронтации могат да се очакват. Оставят я както при вота да си говори сама и проблема е решен. Кучетата си лаят, кервана си върви...

2018.07.09 | 11:24

6
СКОЧИЛИ?ХАХАХА ПЪРВО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕ И РАЗРЕШИ ДА СКАЧАТ.ТЕ СА ЕДНИ БЕЗГЛАСНИ БУКВИ НА ХРАНИЛКА.ПОДЛОГИ НА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА.

2018.07.09 | 11:20

5
ПИКАЯ ВИ НА МЛАДЕЖКАТА ШАЙКА.САМО ОТРЕПКИ И ПОДЛОГИ.
Умник Гюро

2018.07.09 | 11:09

4
Курнелия на съд за откровените си лъжи и клевети. БКП/БСП - Марш в Сибир, болшевишки сатанисти!

2018.07.09 | 09:39

1
oh boje mladejkiat a vie razbiraite ciganskiat mladejki grob skocili na ninova.
дедо груйчо

2018.07.09 | 10:40

3
Откак падна "желязната завеса" комунизма изгуби мита за хуманна идеология.Младите отдавна не вярват на приказки за "светло комунистическо бъдеще" и намират своята реализация далеч от пипалата на вашата мафия. Всичко що е в България още носи на гърба си последствията на тази идеология.
Драган

2018.07.09 | 10:14

2
Щом младежите герберасти и скачат, и аз бих се включил.

Добави коментар

Водещи новини