Цветан Цветанов присъства на съвместна среща между Младежи ГЕРБ-София и МГЕРБ-София област

  • 04 юли 2018 20:26

  • 1710
  • 1
Цветан Цветанов присъства на съвместна среща между Младежи ГЕРБ-София и МГЕРБ-София област
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа присъства на съвместна среща между структурите Младежи ГЕРБ-София и МГЕРБ-София област. Събитието се проведе в Централата на ГЕРБ в София, като в него участваха и координаторите на двете структури Ивайло Петков и Васил Цветков, който е и народен представител. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. 

Пред младите хора Цветанов заяви, че ще разчита на тях в предстоящите кампании за европейските и местните избори през 2019 г. Младежите споделиха притесненията си пред зам.-председателя на ГЕРБ относно набиращия сили феномен фалшиви новини, които целят манипулиране на общественото мнение и насаждане на език на омразата. 

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че МГЕРБ имат съществена роля в борбата с това неприятно явление чрез личната си комуникация с хората, както и чрез разобличаването на фалшивата информация онлайн.

"Като млади хора е важно да противодействате на популизма и фалшивите новини, а единственият начин е като разпространявате истината и служите като пример за морално и етично поведение в ежедневието си," каза Цветанов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1710 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.07.05 | 00:10

1
Путко ти мазна , мамето ти да е*а !

Добави коментар

Водещи новини