Цветанов: Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред

  • 18 юни 2018 13:46

  • 1275
  • 2
Цветанов: Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред
© ПП ГЕРБ

Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на среща в Банско с кмета Георги Икономов и новото общинско ръководство на ГЕРБ. На събитието присъстваха още народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.

Пред актива на ГЕРБ-Банско Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че вотът на недоверие на БСП е плод на желанието им сред обществото да не се говори за успехите на Българското председателство на Съвета на ЕС. „Всички европейски лидери, както и ръководствата на ЕК и ЕП, дават отлични оценки за европредседателството и приоритетите му. За първи път след толкова години акцент в европейския дневен ред е темата за Западните Балкани и то благодарение на усилията на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г“, обясни Цветанов.

По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ усилията на БСП за воденето на конфронтационна политика са насочени не само на национално, но и на местно ниво, като се търсят конфликти с кметовете на ГЕРБ. „Местната власт е пряко зависима от стабилността на държавата. Едни предсрочни избори биха довели до проблеми за бизнеса, несигурност за инвеститорите и за икономиката”, каза още Цветанов.

По време на срещата бе представено новото ръководство на ГЕРБ-Банско, където за ръководител отново е преизбран кметът Георги Икономов, а секретар е народният представител Александър Мацурев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1275 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АНТИГЕЙБЕРАСТ

2018.06.18 | 14:14

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2018.06.18 | 14:13

1
МАЛОУМЕН ПРОСТ ФИЗКУЛТУРНИК

Добави коментар

Водещи новини