Юлиан Ангелов за името на Македония, фантазиите на Марешки и прошката на БСП (видео)

  • 13 юни 2018 11:36

  • 3992
  • 5
Юлиан Ангелов за името на Македония, фантазиите на Марешки и прошката на БСП (видео)
© Novini.bg

Трябва да внимаваме за това дали Македония ще изпълнява договора за добросъседство. В годините на преход виждахме различните управляващи в Македония, които имаха различни политики към България и българите там. Това каза депутатът от Обединени патриоти Юлиан Ангелов в изявление след пресконференцията на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

"Само когато българите се зачитат ще повярваме, че искат да наложат нови методи. БСП могат да твърдят всичко, те трябва да изкупят вината си за това, че Македония съществува. Първо да се извинят на българския народ и българите в Македония", каза още той.

"И Македония и България са заявили, че нямат териториални апетити една към друга. Нека видим дали Македония ще продължи с антиполитиката си към българите в страната. Това, което казвам е и позиция на ВМРО", допълни депутатът.

"Мисля, че Прокуратурата и Марешки трябва да говорят за повдигнатите му обвинения. Марешки да не се занимава с неща, от които не разбира. От човек, който дори не е прочел правилника на Народното събрание и постоянно го нарушава, какво да очакваме. Неговите изказвания са в сферата на фантазията", отговори Ангелов на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 по повод изказването му, че за министри на отбраната се избират "сульо и пульо".

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3992 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.06.13 | 18:23

3
Умник гюро браво .браво.Българинът е от Арийска раса.браво 10 пъти. А сега аз да ти кажа истината ,Българинът е руски ЦИГАНИН...ТОЧКА . Няма нищо общо с траките...
Умник Гюро

2018.06.13 | 22:25

5
А сега аз да ти кажа: циганите, какъвто си и ти, са дравити, а не - арийци. Българите, познати като Траки в миналото, са арийската нация в света. Затова срещу нас се води война от изчадията на Сатаната - масоните. Хайде сега, манго, заминавай си в катуна!

2018.06.13 | 18:45

4
МУХЛЯК ОТ ОБЕДИНЕНИ ПРЕДАТЕЛИ
Умник Гюро

2018.06.13 | 11:55

2
​За неграмотните ми сънародници: Арийският санскрит е въведен в Индия от Тракийския Военачалник, обявен за бог, Дионис! Т. е. Санскрит си е чист Тракийски-Прабългарски език, от който произлиза арийската и българската азбука ГЛАГОЛИЦА!
манев

2018.06.13 | 11:44

1
Простете му на Марешки, тоъ като се прояви като добър търговц си помисли че и добър държавник.

Добави коментар

Водещи новини