Отсъствие на министър отложи приемането на проектите за нови изтребители (видео)

  • 09 май 2018 11:29

  • 3188
  • 1
Отсъствие на министър отложи приемането на проектите за нови изтребители (видео)
© Novini.bg

Пред журналисти в Министерски съвет министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността съобщи, че на днешното правителствено заседание не са били обсъдени двата проекта на Министерството на отбраната за нова бронирана машина и нови изтребители, предаде репортер на Novini.bg

Причината е отсъствието на министъра на финансите. Финансовият министър е извън страната, ще се върне в петък. Все още не е готово финансовото становище, обясни Каракачанов.

След като си дойде министър Горанов, разчетите ще бъдат направени в събота и неделя. Няма основание да имаме отказ. Надявам се следващата сряда точките да бъдат приети, посочи военният министър.

Той уточни, че днес не е говорил с премиера Борисов за отношенията в коалицията. Хубаво е комуникацията в Народното събрание да се подобри, каза Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3188 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.09 | 11:56

1
браво

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини