Гл. комисар Маринов: Саможертвата на загиналите колеги не е напразна и е жива в паметта ни

  • 04 май 2018 12:25

  • 1824
  • 2
Гл. комисар Маринов: Саможертвата на загиналите колеги не е напразна и е жива в паметта ни
©

Герои се раждат не само по време на война, нашата професия е ежедневна битка - с престъпността, с всички онези, които нарушават спокойствието и сигурността на гражданите.
Подвигът на тримата ни колеги е жив в паметта ни и ни сплотява да бъдем по-добри борци в името на обществото.

Това каза в приветствието си към участниците и гостите на турнира главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Той даде официален старт на спортното състезание в памет на загиналите при изпълнение на служебния си дълг майор Йордан Бинев, младши лейтенант Красимир Трошанов и младши лейтенант Ангел Ангелов. В 22- то издание на Републиканския турнир по стрелба с пистолет, организиран по традиция от Спортна асоциация на МВР и ОДМВР - София, участват отбори от 20 дирекции в системата на вътрешното ведомство и един отбор от служители на ГД „Изпълнение на наказанията“ към Министерството на правосъдието.

Официални гости на церемонията по откриването бяха директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, ректорът на АМВР доц. д-р Неделчо Стойчев, директорът на ОДМВР - София старши комисар Георги Григоров и заместникът му комисар Веселин Георгиев, генералният секретар на СА - МВР Чавдар Атанасов, Светла Костова - държавен експерт в Министерството на младежта и спорта, близки на загиналите полицаи.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1824 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Dildo Baggins

2018.05.04 | 15:13

2
God Save The Queen

2018.05.04 | 13:43

1
Най-доброто ченге е мъртвото ченге!

Добави коментар

Водещи новини