Драгомир Стойнев: Скандалите в държавата са провокирани от ГЕРБ

  • 15 март 2018 13:19

  • 1785
  • 2
Драгомир Стойнев: Скандалите в държавата са провокирани от ГЕРБ
© Пресцентър БСП (архив)

ГЕРБ подменят дневния ред на българите и правят скандали преди местния вот, защото не могат да се занимават с политика. Това каза заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на по повод заявката на ГЕРБ, че ще внесат до главния прокурор сигнал срещу кмета на Провадия Филчо Филев за злоупотреби.

Според него кметът на Провадия Филчо Филев не е единственият кмет, било от ГЕРБ или БСП, който очаква произнасяне на прокуратурата. Няма подобни показни акции, както ги арестуват кметовете на ГЕРБ, но в крайна сметка тук трябва да има разделение на властите. Има институции и тези институции трябва да бъдат оставени да работят, заяви Стойнев. Според него няма по друг начин да бъде атакувана опозицията след като управляващите правят скандали ден след ден. За мен лично е неприемливо подобни по род изказвания да подменят дневния ред. Проблемите са много, скандалите са много. Няма да изброявам скандалите като "Хасковогейт", "Суджукгейт", това което се случи в Септември – арестуван кмет на ГЕРБ. ЧЕЗ е тема, в която управляващите имат пръст. Може би, за да се отклони вниманието, се дава повод да се говори за един евентуален проблем, каза Стойнев.

По думите му явно ГЕРБ са решили преди изборите, за да отклоняват вниманието, да правят скандали. Те с политика не могат да се занимават. Бяха казали, че по списък ще почват кметовете на БСП. Ние не се притесняваме от това, заяви Стойнев и подчерта, че БСП ще защити всеки един кмет социалист. По думите му обаче тези, които не спазват закона, правят нарушения и се облагодетелстват, ще трябва да си понесат тежестта на закона. БСП ясно е заявила курс към промяна на самата държава и борба с паралелната държава, допълни Стойнев.

Скандалите в държавата са провокирани от ГЕРБ и колкото по-рано има предсрочни избори, толкова по-добре. Това каза зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

По повод обвиненията на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че БСП клатят властта, Стойнев заяви, че БСП е най-голямата опозиция. Власт се клати чрез скандали. Те не идват от опозицията, а са провокирани от ПП ГЕРБ. Това, че ГЕРБ управляват със скандали е техен проблем. Това, че те не могат да начертаят пътя, с който да изведат страната от тази икономическа, социална и духовна криза, е техен проблем. Ние сме за предсрочни избори. Виждаме, че те не могат да се справят, каза Стойнев.

Европредседателството, което управляващите смятат за успех, е само в главите на ГЕРБ. Едни от нашите водещи приоритети се оказаха пълен провал. Никой не ни иска в Шенген, никой не ни иска в еврозоната, защото сме корумпирана страна, каза заместник-председателят на ПГ на "БСП за България".

По отношение на Западните Балкани, Стойнев заяви, че Юнкер ни е ударил звучен шамар. Евентуално след 2025 можело да се мисли. Цяло едно поколение чака да види светлината в тунела. Въпросът е, че надали знаят къде е тунелът. Това правителство е неспособно да продължи със своята работа. Вижте какво става в самата коалиция - и там ли БСП е виновна? БСП вижда, че тази нестабилност трябва да бъде премахната, допълни Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, цитиран от "Фокус".
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1785 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.03.16 | 19:53

2
Кко-ко-ко-мму-му-нист!
морския

2018.03.16 | 19:53

1
Кикиме,стига да бълваш помия.Вие-комунягите освен да плюете друго не умеете.

Добави коментар

Водещи новини