Огнян Герджиков: Срам ме е да кажа с какви глупости се занимаваме в Консултативния съвет

  • 02 ноември 2017 08:36

  • 6342
  • 2
Огнян Герджиков: Срам ме е да кажа с какви глупости се занимаваме в Консултативния съвет
©

Срам ме е да кажа какви глупости разглеждаме и дебатираме в Консултативния съвет. В някои закони са записани такива неща, които не се разбират. Това зяви бившият служебен премиер проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, който в момента е председател на Консултативния съвет по законодателство към парламента.

„Министър Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г. се почувства обиден. Не трябваше да се стига до оставка. Той е много качествен администратор и лекар. Някои са търсили цаката на министър Петров. Познавам го като един почтен лекар, аз самия приех болезнено неговата оставка“, заяви Герджиков по повод оставката на здравния министър Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г..

„Не се уважа професионалиста и експерта, ние сме особено племе, тези с дипломите не са професионалисти“, каза професорът.

„Главният прокурор не е доволен от голяма част от личния състав на прокуратурата. Но не той назначава прокурорите“, сподели още шефът на Консултативния съвет.

„Хубаво е, че има разследваща журналистика, за да извади на показ корупцията по градовете“, завърши Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6342 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.11.02 | 13:09

1
ПОРЕДНОТО ПЕТНО НА БСП
али

2017.11.02 | 13:09

2
Поредния долар изкаран от Шоорош.

Добави коментар

Водещи новини