Елена Йончева и Делян Добрев се захапаха в ефир

  • 28 септември 2017 08:30

  • 6765
  • 7
Елена Йончева и Делян Добрев се захапаха в ефир
© Нова телевизия

Г-жа Йончева изказа купища лъжи, за част от които най-вероятно ще я съдим. Роднинските връзки много лесно се доказват. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: по повод твърденията на депутата от "БСП за България" Елена Йончева, че когато през 2015 г. е избран кметът на Хасково Добри Беливанов, на ключови позиции са назначени поне шест човека, които са приближени на Добрев по негово настояване.

"Суджукгейт" е детска приказка в сравнение с аферата в Хасково. Едно семейство държи и ножа и хляба в Хасково. Ако това е законно, значи г-н Добрев по един напълно законен начин е придобил община Хасково, заяви Йончева в студиото на Нова телевизия.

Почти половината от санираните блоковете минават през фирми, в които зетят на Добрев е акционер. Кметът Беливанов разбира, че ще бъде използван като бушон и се опитва да направи конкурс, чрез който да назначи други хора, каза още социалистката.

Аз зет нямам, отговори на Йончева Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Човекът, за когото говорят – Даниел Гаргов, е съпруг на моя братовчедка. Мажоритарният собственик на въпросната фирма е "червеният" Величко Минев, който е ментор на зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на тройната коалиция Димчо Михалевски. В момента се създава изкуствен скандал, с който се опитват да прикрият един друг скандал – в последните 2 г. те буквално успяха да вербуват кмета на Хасково чрез скъпи екскурзии. И в момента кметът е на екскурзия в Монако с джип "Бентли", какъвто не съм виждал в България и който струва колко два тристайни апартамента в София. На екскурзията го придружава "червеният" бизнесмен Иван Стаматов, който е бил коалиционен партньор на БСП по времето на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, заяви Добрев.

Аз нося вината за Добри Беливанов. Аз го номинирах, като мислех, че е честен и почтен човек. Искам да се извиня на съгражданите ми, каза още депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6765 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Петър

2017.10.03 | 22:12

7
От биографията на Добрев,само поп не е бил.Деляне сутринта по телевизията не търси камерата да се извиняваш на хасковлии,ами хвърляй оставката.Безтуй всичко си работил па се помоли на Бойко за метач в министерски съвет.Толко ти е силата момче.А може и на Георги Иванов,той е

2017.10.02 | 09:54

6
А бе няма ли кой да ги вкарва тия престъпници ,бандити и разбойници в затвора .А бе кога най-после ще се случи нещо добро в тази държава .Народе, вземи нещата в свои ръце иначе бандитите ще ни ликвидират и ще ни превърнат в български роби в собствената си държава

2017.10.01 | 12:04

5
Парцала - йончева вече не знае какво да прави ....
Х

2017.09.29 | 18:07

4
Не живееш в град Хасково, НО... има хора под прикритие И мога да се подложа на Детектора на Лъжата веднага и сега, НО... НИТО ДЕЛЯН ДОБРЕВ ХАРЕСВАТ ХАСКОВЛИИ, НИТО КМЕТА/БАЙ ДОБРИ... не сме от комунистически род, никога не сме членували, но право на Елена Йончева, само не знаем , к
анонимус

2017.09.29 | 17:50

3
делян недоделян

2017.09.29 | 13:09

2
Според гербера Делянчо неговите хора със заплати над 4000 лв. се съгласили да работят в общината на заплати 1300 лв.Те ще се окажат големи патриоти бе.Някой вярва ли???Има ли греда в окото?

2017.09.29 | 13:09

1
Добрев е седесарска пyткa.

Добави коментар

Водещи новини