Изслушват Нено Димов в Комисията по околна среда и води

  • 22 юни 2017 07:22

  • 1625
  • 0
Изслушват Нено Димов в Комисията по околна среда и води
© бТВ

Екоминистърът Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе ще бъде препитват от депутатите в ресорната парламентарна комисия. Той ще отговаря на актуални устни въпроси, сочи програмата на Народното събрание. Заседанието на Комисията по околната среда и водите е насрочена за 14.30 ч.

По същото време в Комисията по отбрана ще се обсъждат промените в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, внесени от Министерския съвет. По предложение на Обединени патриоти влиза за първо гласуване и Законопроект за допълнение на Закона за военните паметници.

Днес ще се проведе редовно заседание и на здравната комисия. Очаква се депутатите да разговарят с управителя на НЗОК за средствата, изплатени от НЗОК на лечебните заведения за болнична помощ за м. април и м. май 2017 г. и определените лимити за м. юни 2017 г. Той ще представи информация от Управителя на НЗОК за отлагане на плащанията за онкомедикаменти и мотивите на НЗОК за това.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1625 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини