Дончев към Първанов: Човек, който тръгва със силен спринт - може да остане без сили за края (видео)

  • 04 август 2016 08:13

  • 8082
  • 6
Дончев към Първанов: Човек, който тръгва със силен спринт - може да остане без сили за края (видео)
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е уплашен. Човек, който тръгва със силен спринт в началото - може да остане без сили за края. Така коментира думите на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в от АБВ, че премиерът е уплашен, вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на БТВ.

"Изборният процес се организира така, че гласоподавателите да могат да дадат своя вот навсякъде по света. Не очаквам различен изборен процес по време на президентските избори. Може да се мисли по предложението на Велизар Енчев там, където има извънредно положение - да няма избори, но е много рано да се каже. Зависи от ситуацията, до изборите има два месеца и много вода да изтече. Ако,в която и да е държава по света, няма гаранции, че правото на глас на хората може да се упражнява свободно - може да няма избори", каза още той.

Попитан как ще гласува на референдума на Слави Трифонов, той заяви, че има тайна на вота. "По всяка една от темите съм се изказвал вече. Рано е да се коментират стойности на президентските избори плюс референдума, доста по-прости избори са и не очаквам цената да е по-висока от на местните, дори напротив", каза още той.

Що се отнася до събора на Бузлуджа, той заяви, че не знае какво общо имат те със сигнала или със скъсания кабел. "Преписвали са ни много грехове. Убеден съм, че не премиерът е извършвал саботаж", каза още той.

Попитан дали Борисов е уплашен, както каза Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, Дончев заяви: "Чак пък да е изплашен г-н Борисов. Много сме близо до изборите и ще се чуват много неща и разни епитети. От спорта е ясно, че човек, който тръгне със силен спринт - може да не му останат сили за края". По думите му тази тема има характер на публична закачка.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г -президент, а Ивайло Калфин - вицепрезидент - "че хубава двойка", така реагира вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник относно спекулациите за обща кандидатпрезидентска двойка между ГЕРБ и АБВ. И допълни: "Не мисля, че са водени такива разговори. Тази информация беше отречена и от Георги Първанов".

"Реформаторите по-скоро се закачат, отколкото да ни ухажват. Имаше една оферта от тях, която звучеше: да подкрепим кандидат посочен от тях, което е неприемливо", каза вицепремиерът.

Попитан дали Борисов е кандидатът за президент на ГЕРБ, Томислав Дончев отговори, че ако сега отговори на този въпрос няма да има за какво да си говорят до края на август. "Ние можем да направим много предложения. Несъстоятелен е въпросът за това дали ще съм премиер, след като не дадох отговор за кандидатурата на ГЕРБ за президент", отсече той.

Последвайте канала на

Калина Христова
8082 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
гошо

2016.08.13 | 08:59

6
Летец срещу мутра.Резултатът е ясен.Гърбавите крадци се поSраха от страх.Силно им замириса на разследвания за престъпленията им,съдебни дела,много години затвор и конфискация на имуществото им.

2016.08.13 | 08:58

5
Наглост! Такова грозно същество, с такова голямо самочувствие са несъвместими! Явно този от кадъра е психо!
Д- р Чешмеджиев- специализирана клиника 4-ти килом

2016.08.13 | 08:58

4
А ти от пост 3 си видимо неуравновесен- личи ти от писанието! Знаеш ли откога те чакам за лечение, а ти все не идваш!
ЕЕЕ

2016.08.13 | 08:57

2
Дончев е психично болен. Много му личи. Дончев лекувай се, не чакай да се влошиш.
ИИИ

2016.08.13 | 08:57

3
Болния си ти ! Но простотията не се лекува.....

2016.08.05 | 08:29

1
Зависи на колко метра бягаш.На 100 метра се бяга с всички сили на един дъх.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини