Борисов се срещна с председателя на словенския парламент (снимки)

  • 09 юни 2016 11:04

  • 1783
  • 2
Борисов се срещна с председателя на словенския парламент (снимки)
© Министерски съвет

Страните от региона носят споделена отговорност за опазването на стабилността и сигурността на Балканите, особено за предизвикателства като миграционната криза, опазването на външните граници на ЕС и сътрудничеството в борбата с тероризма. Тази позиция изразиха министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и председателят на Държавния сбор на Словения Милан Бърглез, които проведоха среща в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужба. Милан Бърглез е на официално посещение у нас по покана на председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и председателят на словенския парламент Милан Бърглез дадоха висока оценка на отношенията между двете държави, като заявиха амбиция връзките да продължат да се развиват както на най-високо политическо, така и на икономическо ниво. „Между нашите две страни няма открити въпроси и това е прекрасна основа за създаване на нови партньорства между бизнеса в България и Словения“, посочи министър-председателят. Най-перспективни области за сътрудничество са информационните и комуникационните технологии, стана ясно по време на срещата.

Работи се още за възобновяване на дейността на междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество, както и активизиране на Българо-словенската търговско-промишлена камара в София.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1783 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.09 | 11:35

1
i na toq li e vrutnal edno minetze..... xixxxiiii

2016.06.09 | 11:35

2
DA-KATO NISHTO MU E VRUTNAL !-NE EDNO AMI MNOOGO I NA OSTANALITE!

Добави коментар

Водещи новини