Плевнелиев ще открие дискусия, посветена на Глобалните цели за устойчиво развитие на ООН

  • 29 февруари 2016 14:39

  • 1360
  • 1
Плевнелиев ще открие дискусия, посветена на Глобалните цели за устойчиво развитие на ООН
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще открие среща-дискусия, посветена на изпълнението на Глобалните цели за устойчиво развитие на ООН "Бизнесът - сила за добро". Това съобщиха от прессекретариата на президента.

Събитието ще се състои утре от 10.00 ч. в зала "Мусала" на столичния хотел "Хилтън".

Форумът е организиран от Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, която обединява компании, неправителствени организации и академични институции и има за цел да насърчи българските фирми да разпознаят и поемат нови отговорности за изпълнението на 17-те

Глобални цели за устойчиво развитие на ООН до 2030 г. В рамките на събитието ще бъде представена Пътна карта на отговорния бизнес в България за общи действия за изпълнение на целите.

По време на дискусията ще бъдат представени идеи и работещи практики за осигуряване на приобщаващо и качествено образование, за насърчаване на устойчивия икономически растеж и отговорното потребление, за стимулиране на иновациите, осигуряване на здравословен начин на живот и други.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1360 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2016.03.01 | 08:05

1
Импийчмънт,разследване,съд,затвор.

Добави коментар

Водещи новини