Радан Кънев: Успяхме да плеснем Борисов през ръцете и да му помогнем да види проблемите

  • 26 февруари 2016 18:42

  • 5560
  • 29
Радан Кънев: Успяхме да плеснем Борисов през ръцете и да му помогнем да види проблемите
©

Причината да сме вече в опозиция е, че между реформа и имитация има огромна разлика. В България от 25 г. се говори за съдебна реформа и непрекъснато се намират начини тя да бъде имитирана. Това каза лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в предаването "Още от деня" по БНТ.

„9-и декември е датата, в която пореден български парламент си плю на сурата и не направи реформата. Хората спазват закона, само като тоягата стои зад тях. Когато нямаш ценностите и семейното възпитание няма как да се превъзпиташ. Единственият начин това да стане е със страх от наказания“, категоричен е Кънев. Той отново даде пример с Румъния.

Според него, за да се промени това е нужно да има смелост във високите етажи на политическата система.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и определи коалиционното споразумение като нескопосан меморандум. „Първа му част е към верноподаничество към премиера, а втората част са няколко хубави пожелания“. Той посочи, че утре всяка партия от РБ сама ще реши дали да го подкрепи.

Той смята, че откакто е в опозиция в държавата са станали много полезни неща. „Колко полезни неща могат да се свършат, ако си верен на себе си и си в опозиция. През последната година ние не успяхме да плеснем Борисов през ръцете и да му помогнем да види картела на горивата у нас. Сега след като минахме в опозиция, правителството се принуди да спре редица обществени поръчки. Огромната му толерантност към Пеевски бе учудваща за всички. Това й е хубавото на демокрацията, че има власт и опозиция - читава и неподкупна“.

Той даде пример с министърът на отбраната Николай Ненчев, който е атакуван най-ожесточено. Кънев смята, че това е така, защото напредва в сделката за превъоръжаване на българската авиация и се стреми да осигури добра защита на небето ни.

Кънев е убеден, че Борисова се е изплашил от евентуални изборни загуби затова е спрял редица обществени поръчки.

Кънев коментира и заплахите срещу Борисов и Пеевски. „Заплахи, които службите оповестяват в медиите са театър. Аз не казвам, че народния артист е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а режисурата е на българските служби. Те правят шоу програма. Големият въпрос е дали е шоу програма спирането на обществените поръчки на големите ни олигарси и картела на горивата. В момента играем театър с опорочения състав на КЗК“, убеден е Кънев.

По повод реакцията на Москва за намеса във вътрешната ни политика, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и каза: „Видяхме, че става дума за поредния театър между ГЕРБ и ДПС. Затова ние не участваме в тази комисия. Говори се за контрабандни канали, за турско и руско влияние. Нашите предложения това да се провери беше отказано и ни стана ясно, че това отново ще е театър. Срещу предложенията ни гласува цялото мнозинство, което прецака конституционната реформа“, коментира той.

По думите му вътре в ДПС се води битка за руско и турско влияние, която се води върху мафиотски терен. „Тази партия е създадена от службите. Става дума за огромен риск за националната ни сигурност. Нашият интерес е категорично да се защитим, което изисква да се изритат всички депесарски крила от властта“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5560 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2016.03.13 | 13:39

29
Мислех си ,че след Иван Костов,Симеон,Станишев,Волен, Орешарски и Бареков няма как да има по-голям боклук в политиката,но Раданчо ме опроверга отално.Абсолютен политически труп който си мисли,че може да бъде някакъв фактор.Много искам да се кандидатира за президент и да се наслади на народната любов,после пак да си отваря лайняната уста

2016.03.13 | 13:37

28
За политик не- ставаш Радке - ти си педерааааааааст

2016.03.13 | 13:36

27
Радане за тези 26 години демокрация никой политик така не се е излагал като теб,недоумявам как не те е срам да се показваш по медиите?това дето излезе за Рада Дълбоката ти е най малкия проблем,то глупост след глупост простащина след простащината твойто

2016.03.13 | 13:35

26
Радане за тези 26 години демокрация никой политик така не се е излагал като теб недоумявам как не те е срам да се показваш по медиите? това дето излезе за Рада Дълбоката ти е най малкия проблем то глупост след глупост идиотщина след идиотщината твойто

2016.03.13 | 13:34

25
абе Бойко що не му тегли една патка на това педер*стче бе човек да го ощастливиш щеше само по теб да ходи и да те хвали сега ти се цупи и само по теб плюе

2016.03.13 | 13:34

24
Радане,Радане да те еве който те хване,това заслужаваш и ще си го получиш.

2016.03.13 | 13:33

23
Раданчо ако искаш да Го стискаш с двете си ръце -погали Го целуни Го той ще порасте

2016.03.01 | 21:32

22
Бойко и през гъза е шибан
gost

2016.03.01 | 21:32

21
RADAN I MODERATORA SA OT EDNA PARTIIA//NA PEDERUNGELITE//,AKO NE E TAKA MODERATORA SCHTESCHE DA MI POMESTI KOMENTARA.
kur za boiko analev

2016.03.01 | 21:32

20
imame dve kurvi-Rada dulbokata i Boiko analnata prostitutka

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини