Цветелин Кънчев: Нападението над журналисти в Самоков е съгласувано с централата на ДПС

  • 07 октомври 2015 18:04

  • 3387
  • 3
Цветелин Кънчев: Нападението над журналисти в Самоков е съгласувано с централата на ДПС
©

Не се касае за обикновен инцидент. Това е една дълга поредица, вследствие на политиката на ДПС. Плодът от тази полиитка е породилото се чувство за безнаказаност. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев по повод вчерашното нападение над екип на Нова телевизия в циганската махала в Самоков.

Не мога да приема опита на лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в да прехвърли отговорността за нападението върху Сали (б.р. - депутатът Александър Методиев). Г-н Местан много добре познава Пиже (б.р. - кандидата за общински съветник Трайчо Василев, замесен в нападението над журналистите). Всичко е било съгласувано с централата на ДПС. На Василица Местан и други хора са били гости на Пиже на Боровец, твърди Кънчев.

Това е политиката на ДПС – изстискват някои цигански лидери като лимон и ги изхвърлят, а след това по тези места остава напрежението между цигани и българи, коментира лидерът на "Евророма".

По думите му по време на миналогодишните евроизбори в някои цигански махали в страната симпатизантите на ДПС са били охранявани от полиция, докато са гласували контролирано.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3387 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.11 | 14:13

2
Срам за мвр покрийте си главата с пепел,а кънчев като знае тези неща защо мълча досега?!

2015.10.11 | 14:13

3
6tote kurva ciganska

2015.10.11 | 14:13

1
Кънчев е абсолютно е прав .Но българските просташки пълководци на партии ,коалиции и др.предатели на род и родина не могат и не искат да знаят за работата на ДПС над турците и най вече над циганите .Но държавата ,ако не вземе отношение за това което говори цв.Кънчев ,всеки ще се оправя с всеки както може .То на практика така става .само ,че не от там откъдето трябва . Но и това ще стане някога

Добави коментар

Водещи новини