ПФ продължават преговорите с Горанов за новия заем (видео)

  • 24 февруари 2015 12:47

  • 2753
  • 6
ПФ продължават преговорите с Горанов за новия заем (видео)
©

Приключи поредната консултация между президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и парламентарно представените партии. Днес тя беше с Патриотичния фронт, като на срещата присъстваха депутатите Борис Ячев и Юлиан Ангелов, предаде репортер на Novini.bg

Борис Ячев заяви, че днес отново са говорили с президента по теми, които са обсъждани и при предишната им среща. Това означава, че няма реални резултати и решения. Ако и от тази среща не се пристъпи към решаването на ключови проблеми за страната, от ПФ ще считаме, че това е една пиар акция, поясни той. Очевидно е, че има забавяне на реформите в съдебния и енергийния сектор. Липсват ясни срокове и конкретни приоритети за решаването на проблемите. В сектор енергетика все още няма ревизия, въпреки че министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по се е занимавала с одити. Временната енергийна комисия, която беше създадена в Народното събрание е с ограничени правомощия, категорични бяха депутатите. Припомняме че, председател на въпросната комисия е един от лидерите на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Забавяне има и в съдебната реформа. В зала ние подкрепихме стратегията за съдебна реформа, не само защото има думата реформа. За нас това е една празна книга, която трябва да бъде изпълнена със съдържание, продължи Ячев. Патриотите категорично заявиха, че трябва да бъде въведено задължителното гласуване. Хората ясно показват, че има нужда от задължително гласуване и то трябва да бъде въведено по-бързо, а не да се провежда референдум. Всяко едно забавяне забавянето дава възможност на ДПС да се окопаят във властта, категорични бяха депутатите.

Те алармираха, че на тези срещи при президента не се обсъжда два големи проблема-демографската криза и положението на българите зад граница. От ПФ подчертаха, че са коментирали и липсата на диалог между формациите подкрепящи правителството. Те отчетоха това като грешка на вицепремиерът по коалиционна политика Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Не може в 12 без 5 да се правят законодателни промени без да бъдат обсъдени и да се ратифицира договор за 16 млрд. лева., дадоха пример те. Днес ПФ отново ще се срещнат с финансовия министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и ще продължат разговорите за новия заем. Срещата ще се проведе в НС, в 14.30 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2753 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.02.24 | 16:59

6
Тези от ПФ не бяха ли от Атака дето е В.Сидеров ?

2015.02.24 | 16:58

5
ПФ не ви ли стана ясно ,че Б.Б си играе играта .Всичко прави за да не подкрепите правителството ,за да може да управлява с ДПС и да бъде подкрепен от Меастан .Без туй всички позиции на ДПС във властта са бетонирани -МВР,ДАНС ,Горите ,Агенциите и т. н .

2015.02.24 | 16:58

4
РАПОН БЕЙ е МНОГО ПО- ГОЛЯМА МУТРА дори от от Слави Бинев ! Съдружник на Алексей Петров ! Комунист, милиционер , агент на ДС ,възпитаник на българското Гестапо в Симеоново ! Освен това е ПРЕДАТЕЛ ! Служи на Турция , САЩ и ЕС във вреда на БЪЛГАРИЯ !
герб център

2015.02.24 | 16:58

3
Най бедните от българските пенсионери ще бъдат подпомогнати! Отлично разбираме че не трябва да има делене на хората но разберете правилно възможностите са ограничени затова 250 лева е границата на бедност в България и затова тези хора ще бъдат подпомогнати със еднократна сумата от 40 лв

2015.02.24 | 16:58

2
Разочарованите атакисти направиха Патриотичен фронт, а разочарованите патриоти се гласят да правят друга партия. Става въпрос за Велизар Енчев, който напусна Патриотичен фронт и ще прави нова атакуваща партия, подобна на Атака и ПФ.
НЕГЛАСУВАЛ

2015.02.24 | 16:58

1
Със теглене на милиардни дългове и ирландска пастирка става за президент, а тиква, може да ни е министър председател!!! Та така!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини