Не съм гинеколог, мà мога да погледна…

  • 06 ноември 2019 16:26

  • 5457
  • 0
Не съм гинеколог, мà мога да погледна…
© Pixabay

Критичната маса на тъпотия стигна опасна точка, от която може би вече е късно да се върнем. Народ, който вече е погребал здравия разум…

… не трябва да бъде мишена на експерименти на медийната среда и облъчван с още и още пагубни решения и влияния.  

Също така подобни „носители“ на „идеи“ (като отец Евгений Янакиев, „победил“ системата и насила накарал обществото, децата, родителите им, всички… да приемат неваксинираните негови деца) да ни ги показват в ефир, в най-гледаното време, ми се струва отвъд добрия вкус, да не кажа, че е опасно. Всъщност го казвам: ОПАСНО Е! 

Много ми е лесно да си представя механизма на работа на мозъка на продуцентите: много е модерно сред бегемамите да са антиваксъри, абе въобще масата от антиваксъри се увеличава, модерно е да търсиш проблеми, където ги няма, защото ти помага да не виждаш истинските такива, като например, че си умен колкото топка за боулинг и житейските ти решения са те довели до състоянието на картоф с работа и семейство, много е модерно, като цяло – да се търси под вола теле и конспирации, да „разобличаваме“ разни неща, като например – че дишането всъщност е вредно за нас, но тия, дето продават капки за нос, са измислили заговор, та… дайте да го поканиме тоя поп, дето е спечелил с антиваксър идеите си, че да залепиме цялата тая биомаса пред телевизорите.

Интересно е, а? Че е и поп човекът, при това, с девет деца – ударихме джакпот – поп (православно-патрЕотично ни е), има 9 (повтарям: девет) деца – върши си работата, като българин – множи племето и рода Аспарухов, Крумов (иде ни да станеме и да запееме химна, а!), като капак – антиваксър, разгромил системата. Направоооо… не знам – ако не беше предаване, а масаж… щеше да е с хепи енд! 

Вместо да се опълчиш на масовизиращата се опасност… я прегръщаш и използваш, защото… ами защото е масовизираща. Модерно е, с други думи. Носи кинти. Имаш задължението да го извадиш тоя бълбукащ вече под блатото народец, да го извадиш от дупката на тъпотата и безпросветността, а не с лицемерие да си честитиш Деня на будителите и после да поканиш лицето на безпросветността и да го плеснеш – да плаши баби и мами, вярващи на врачки, баячки, попове, хвърлящи карти и боб, чакащи статия, започваща с думите „апокалипсис“, „новата Ванга“, „гледачката предрече“ да им каже какво да правят с живота си. И за какво? За аудитория. Ама иначе – будители съвременни. 

И не ми обяснявай за поповете, църквата, каква роля са изиграли за Просвещението и т.н. Да те светна – не е 19-и век, 21-ви е. Каквото са имали да вършат за просвещението, са го свършили, днес не са нищо повече от пречка за напредъка, защото те избраха да останат на едно място, а светът – този същият свят, създаден от Господ, когото твърдят, че обичат с цялото си сърце, се движи напред, не стои на едно място… лекарите и ваксините са част от дадения ни свят – кой ни го е дал – ваша воля за интерпретация. 

21 век е, да. 

Не носиш цървули (поне външно, за душевните… не знам), не си под турско и имаш училище, университет, интернет, цялото знание на света ти е в ръцете. Move the fuck on! 

 

Мотивът на попа е просто сърцераздирателно нелеп: „След ваксина от морбили седмото ми дете изпадна в странно състояние, вдигна висока температура. Изпадна в някакъв шок и ужас. Казахме си - дотук бяхме са ваксините. На осмото и деветото дете не сме слагали ваксини[…]

Той каза, че знае за случай, при който след поставяне на ваксина дете развило морбили, а при друг случай дете се разболяло от левкемия и починало след ваксинация“.

След ваксината, а? След ваксината, ако го беше блъснала кола, пак ли ваксината щеше да ти е виновна? Други вредни влияния дали не е имало? Знаем ли каква е картинката в случая или не?

Защото „след ваксината“ детето може да е преболедувало от кой знае какво. 

Плюс това всяка кисела лелка и всезнаеща бабичка в тая държава ЗНАЕ за случаи на „там едно дете пипна едно друго дете, дето веднъж пипало инжекция за ваксини, и се разболяло и сега е урунгел и ходи на една страна“, всички ЗНАЯТ истории, чели са от „ония“ сайтове, дето ви облъчват с кемтрейлс, баячки, апокалипсис и световен заговор. На това вярвате, но на учените и лекарите – не! 

Ваксините имат 85% ефективност. Ако в един клас половината не са ваксинирани, шансът ПО-ВИСОК ПРОЦЕНТ ДЕЦА ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ НАРАСТВА, добави доц. Мангъров“.

Нèма ти да им кажеш бе, алооуу, къв си ти бе, ръб! Те са чули от една жена, дето е чела в интернеда, че пише, че ваксините са от сатаната дадени, за да ни направят извънземни бе, неграмотник!

„[…]шансът по-висок процент деца да се разболеят нараства…“

И всичко това… при нацията, която се топи НАЙ-БЪРЗО В СВЕТА. Не знам… може би природата си знае какво да прави и се чисти от тоя мат‘риал…

„Началникът на Детската инфекциозна клиника в София доц. Атанас Мангъров каза, че в Наказателния кодекс има член, според който родители, които застрашават здравето на собствениците си деца, могат да получат до три години затвор[…]По думите му решението на съда е опасно, тъй като след него отказът от ваксинация може да стане масова практика“. 

Върнахме болести, за които трябваше да забравим в следващите 5 години. Все повече хора вярват, че Замята е плоска, вярват на врачки повече отколкото на лекари, приемат поповете като житейски пътеводители – все едно живеят във Възрожденски роман, а не в реалността, търсят развлечение и упование, и пътеводна светлина, и съвети на едно и също място, което обикновено е сайт или предаване, направено от такива като тях, за такива като тях; и си мислят, че кашата в главата им е мозък. Критичната маса тъпотия стигна плашеща точка. Търсят модели за подражание и на какво се спират? Как чалгарките и плеймейтките медитират, къде си чистят чакрите и си отварят третото око и как се достига духовност като на тая или оная скубла. В държавата, в която попове казват дали да си ваксинирате децата, врачките ви съветват за работата и семейството, певци и музиканти стават политици… въобще положението е: „Не съм гинеколог, мà мога да погледна“. Специалисти… 

Ама кемтрейлса ти е виновен; и НАТО, и Брюксел, и световния заговор, ако не бяха американците, Сорос и световният заговор – тоя свят щяхме да го управляваме… И сме най-здрави, щото закусваме с ракия и сланина, нищо, че мрем на по 40 г. от инфаркт – това е щото… абе световния заговор, не ни се кефят тия бунаци, щото сме толко убави, и искат да ни затрият. От злоба бе! Завист! 

Мечти и лайфстайл: търкай талончета, кълчи кълки, бело на Слънчака, врачки, баячки, кръсти се, ама плюе и през рамо – за сèки случай, пак търка талончета, православен – за вярата е готов и мене на война да ме прати, себе си – едва ли, прекалено е ВИП за таа работа, правата вяра му е най-важна, таман заедно с магиите и ритуалите на баячките, а след правата вяра пък най-обича и милее за семейните ценности и жена си, после най-обича балдъзата, съседката, колежката, онаа от фитнеса и сервитьорката. За детето си всичко дава и от любов го бие. И от морбили ще го умори само и само да не го даде на кривата вяра… 

Попове крещят срещу човешките права, после се оплакват в Комисията по дискриминация, че им нарушавали правата, защото не искали децата им да разболяват другите деца. И, за да е още по-интересно, ги показваме тия попове в праймтайма на националните телевизии, за да ни дават акъл как да живеем и какво да правим с децата. 

Не ни трябват врагове и война, сами я вършим тая работа. Систематично при това. С отдаденост. 

Може би някой се пита: И какъв, по дяволите, е тоя съд, отсъдил в полза на средновековието? Ей такъв – административен. В Сливен.  

Ама чакай – защо да спираме до тук? Я най-добре доведете нещата до край – забранете на жените да се занимават с наука, като за начало, а ако хванете някоя от тия парцаливи вещици, я изгорете на клада веднага. Също така да се изземат всички глобуси от училищата, а учителите по география да се инструктират да оставят децата сами да си решат в какво да вярват – Земята плоска ли е или кръгла, а не да им „натрапват“ науката… 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
5457 0

Водещи новини