Спасители откриха изгубено семейство в района на Каньона на водопадите край Смолян

  • 18 октомври 2019 10:01

  • 1559
  • 1
Спасители откриха изгубено семейство в района на Каньона на водопадите край Смолян
©

Спасители са открили загубено семейство с четири деца в района на Каньона на водопадите край Смолян. Това съобщи дежурният в Планинската спасителна служба към Българския червен кръст в Пампорово, предаде Фокус.

Сигналът е получен на телефон 112 в 19.30 часа снощи от жена от Израел, която била на разходка в района с четирите си деца и съпругът си. Час преди подаването на сигнала, жената с трите деца, а мъжът с четвъртото се разделят и не могат да установят връзка един с друг, след което подали и сигнал в полицията.

Благодарение на бързите действия на спасителите и полицията и напътствия по телефона, около 20.00 часа, само половин час след подаване на сигнала, жената с трите деца е открита в района на Помпена станция по пътя за връх „Перелик“. По същото време е открит и мъжът с другото дете, които били в района на конна база.

Семейството е в добро състояние, като след откриването им, полиция е отишла на място, за да ги прибере, каза още дежурният в Планинската спасителна служба - Пампорово.

Последвайте канала на

Novini.bg
1559 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
да-а-а,

2019.10.18 | 13:05

1

наистина ЗАГУБЕНИ родители...

Добави коментар

Водещи новини