Младен Маринов проведе работна среща с новоназначения посланик на ФР Германия в София

  • 15 октомври 2019 15:44

  • 594
  • 0
Младен Маринов проведе работна среща с новоназначения посланик на ФР Германия в София
©

Министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, проведе работна среща с новоназначения посланик на ФР Германия в София Кристоф Айххорн, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Двете страни изразиха задоволство от високото равнище на политически диалог и професионално сътрудничество между България и ФР Германия, в това число в областта на вътрешните работи и сигурността. Министър Маринов благодари специално за последователната, ефективна и резултатна съвместна работа в областта на полицейското сътрудничество, както и за подкрепата на Германия чрез дейността в България на двама германски съветници, които оказват експертна подкрепа на МВР в различни области.

Посланик Айххорн изтъкна важността на взаимното доверие и установените много добри контакти между България и Германия. Той даде висока оценка за взаимодействието в областта на вътрешните работи.

В рамките на разговора бяха обменени мнения и относно възможностите за разширяване и задълбочаване на двустранното сътрудничество по теми от взаимен интерес, както и във връзка с актуалната миграционна обстановка в Европа.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
594 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини