Грета е отвлечено от норвежците българче

  • 10 октомври 2019 16:32

  • 97900
  • 0
Грета е отвлечено от норвежците българче
© Getty Images

Извънредно! Шок! Бомба! Спрете каквото там правите и четете тука!
По жицата на най-яката и най-вярната осведомителна агенция по света и у нас… Фейса, дето само истини се пишат – дойде новина: Грета Тунберг е всъщност българче, отвлечено от норвежците и с промит мозък. 


Значи, идват норвежците от Швеция преди години и си харесват няколко такива по-русички нашенчета, защото, както знаете, в Скандинавските тъпи страни всички са ниски, мургави, черни и въобще – киселяци грозни… Та, идват норвежците от Швеция и взимат ей това нашенско дете Гергана Руменова Тумбева – бяло, кат слънце, румено, засмено, от ръцете на майка му го откъсват, точно докато с баща му (дето имат награда „Традиционно православно семейство на годината“) тропат хоро насред нивата, облечени в носии. 

Дошли норвежците, охранявани от джендър крилото на полицията в републиката и си взели „кръвния данък“ от kleta majka Balgariq. 

Такааааа… какво последвало после? Ваксинират Грета (тука виждате, нали – как са ѝ сменили името вече и не е Гергана…) и тя веднага се разболява от синдрома на Аспергер. Ама веднага, на секундата. После започват да я облъчват… а, забравих да ви кажа, че са я дали на джендърско семейство канибали, вегани да я отглеждат… и почват да я облъчват и тя става една такава досадна, дето я виждате днеска ква е; и вече не помни нищо от майка България, а бяга от училище и се грижи за планетата, и не слуша „Пайнер“ джига. 

Ето това искат норвежците за вашите деца, уважаеми другари и другарки и не е шега работа, виждате ле!!!!!!!11!1!!1!!1!!!@

Ето това е – отвличат ги, разболяват ги с психологически болести, заразяват ги с джендър и ги правят екоактивисти. Докога ще търпим, питам аз! Докога! 

Аз го измислих, измислих им контра на тея… обаче пà, като помислих, излезе, че имам контра на контрата. Мисля си значи аз: тия норвежци какво харесват? Харесват хубави, здрави, бели, руси, арийчета, засмени деца, умни – да ти сметнат съотношението на солта у киселото зеле, ако се наложи, здрави и силни – да ти придържат, докато изчистиш под пералнята, нали… 

Начи къв номер можеме да им извъртиме? Почваме да си обличаме децата в дрипи, цапаме ги, да не ги харесат, ще ги подържиме малко гладни – да изпосталеят така, може да им плеснеме по два, айде – три максимум – шамара, да гледат тъжно; и никой няма да ги хареса. 

Обаче пък тия дребните, ако вземат, та се изхитрят и звъннат на ония от защита на детето? Какво правиме тогава? Идват и пак ги прибират. Не е лесно. Не е лесно, казвам ви. Едно време си беше лесно, родиш го, храниш го, докато стане време да го биеш редовно, го вземат в казармата, там да го бият други, после го пратиш в университета, после се ожени – жена му да го бие у тех си, няма ядове, няма зор. Сега обаче…

Само един избор остана пред вас, ей… само един: да емигрирате. Няма начин, какво да се прави! Целият свят е ваш, самолетните билети – евтини…

***

Дори и Волен, малко преди да покани Джамбазки на свободен бой (сà, вероятно много от вас си казват: „Волен да покани Джамбазки на свободен бой… издишаш тука, това е мнооого тъпа шега“; само че… то не е шега. Не знам, не знам – както искате обяснявайте на децата си какво се случва в тая държава… измислете нещо, не ме питайте мене), каза, че тоя номер на норвежците е много лоша работа и трябва да се паникьосваме поне малко, защото има защо. Само беше против частта, дето човек на патриотичната конкуренция от воеводи се оказа замесен във всяването на паника, дето от прокуратурата решиха, че е заплаха за националната сигурност. 

И после покани Джамбазки на бой. 

В резултат – президентът на UFC Дана Уайт заяви, че екипът му преговаря с щабовете на двамата кандидати за кмет на София от националистическото дясно у нас, като им предлага събитието да се проведе в MGM Arena в Лас Вегас, като, по думите му, се очаква и засилен зрителски интерес и рекордни приходи от Pay Per View. 

 

Не е честно да се подигравате на хората с емоционални проблеми или психични разстройства… Също така оставете и Грета на мира! 


Понеже очевидно форматът за предизборни дебати е рязко променен, за да са в крак с тенденцията – други две участнички в надпреварата – Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска – бяха засечени да се подготвят на базата в Белмекен, всяка с личен треньор – по бокс, Муай Тай и Бразилско джу джицу, както и бойно самбо. При една от двете беше заснет от папараци Благой Иванов – Багата, ама няма да ви кажа в чий лагер, за да не влияя на изборния процес. 

***

После Каракачанов каза, че питал неговия човек Александър Урумов дали верно той е всял норвежката паника, човекът казал „не“, Каракачанов го погледнал строго и пак питал, онзи пак казал: „не“ и вече всички знаем, че е невинен. 

Каква ирония, че единствените хора в държавата, на които просто трябва да им имаме доверие и срещу които нямаме никакъв механизъм за реално противодействие, ако решат да ни изпързалят, са политици, министри, висши и не толкова висши държавни чиновници, агенти (на ДС, БКП, КГБ, МПС, ФИФА, УЕФА), продавачи на документи, вдигачи на скандали, подпалвачи на паники. Те са единствените, на които ПРОСТО трябва да се доверим, когато ни кажат нещо. 

***

Всичко това ме кара да вярвам, че последните защитници на България ще са доставчиците на интернет. Моментът е назрял. Спирайте сигнала, преди корабът-майка верно да е дошъл и да ни прибере всичките. 

***

А сега един Когнитивен дисонанс:

Прави ми впечатление, че голяма част от тези, които са против Стратегията за детето, защото ще им краде децата, с помощта на държавата, са същите онези, които крещят, че искат Крумови закони. 

Така. Я, да помислим малко…

Опасявате се, че държавата и институциите няма да са справедливи и ДОРИ ПО НЕПОТВЪРДЕНИ СИГНАЛИ ЩЕ ВИ НАБЕЖДАВАТ, че сте виновни за насилие или неглижиране на задължения и ще ви наказват. 

Но в същото време искате в същата тази държава да се въведат Крумови закони – с рязане на ръце, екзекуции и т.н., изпълнявани от същите тези институции, на които нямате вяра, че няма да ви откраднат децата, заради фалшиви сигнали и набеждаване. Така ли? 

Ами тогава дали – щем, не щем – няма да трябва да даваме деца на норвежците, че и на албанците, да ги гледат, защото тука няма да остане един здрав, неосакатен възрастен индивид…

Слушайте какво: я, да вземете да си стегнете гайките разхлопани, че сме за смях и на кокошките вече. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
97900 0

Свързани новини

Водещи новини