Ананиев с покана за среща към живеещите около Центъра за лечение на наркомании в „Младост“

  • 04 октомври 2019 14:30

  • 306
  • 0
Ананиев с покана за среща към живеещите около Центъра за лечение на наркомании в „Младост“
© Булфото (архив)

Здравният министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през отправи официална покана за среща към жителите на ж. к. „Младост“, които протестират срещу временното преместване на метадоновата програма на територията на УМБАЛ „Света Анна“ – София. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

От Народното събрание чрез медиите министър Ананиев се обърна към живущите в района, като ги призова да излъчат свои представители, с които екипът на МЗ да проведе разговори в рамките на идната седмица.

За пореден път Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през подчерта, че преместването на метадоновата програма е временна мярка до намирането на най-подходящото за програмата място.

Припомняме, че с цел осигуряване спокойствието на живеещите в района, Министерство на здравеопазването е осигурило жива охрана и 24-часово видеонаблюдение.

По същата причина е затворен и входът на университетската болница откъм бл. 18 на жилищния квартал.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
306 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини