35 сигнала за пожари във Видинска област през почивните дни

  • 24 септември 2019 15:02

  • 185
  • 0
35 сигнала за пожари във Видинска област през почивните дни
© Булфото

На 20 септември огнеборците реагирали 12 сигнала за пожари без материални загуби, екипите гасили запалени сухи треви и храсти във Видин и в землищата на Иново, Неговановци, Гомотарци, Градец, Септемврийци, Медешевци, Гъмзово, Връв и Ново село. Това съобщиха от ОДМВР – Видин.

На 21 септември, след получен сигнал в 15.20 часа, екип на РСПБЗН-Белоградчик е локализирал пожар в землището на село Стакевци. Огънят унищожил около 100 декара иглолистна гора. Същият ден огнеборците реагирали и на осем сигнала за пожари без материални загуби. Екипите гасили запалени сухи треви и храсти в Брегово и в землищата на Гомотарци, Покрайна, Кошава, Кладоруб, Бело поле и Дреновец.

На 22 септември, след получен сигнал в 15.20 часа, екип на РСПБЗН-Белоградчик гасил пожар в землището на село Стакевци. Огънят унищожил около 30 декара иглолистна гора. През денонощието огнеборците реагирали и на 10 сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили и запалени сухи треви във Видин и Новоселци, и в землищата на Арчар, Покрайна, Гъмзово, Майор Узуново, Капитановци и Дреновец.

На 23 септември огнеборците реагирали на шест сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви и храсти в землищата на селата Новоселци, Сланотрън, Градец, Капитановци и Гъмзово.

Последвайте канала на

Novini.bg
185 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини