Областният управител на Перник Ирена Соколова на тържествата по случай 45 години от създаването на град Земен

  • 22 септември 2019 20:43

  • 904
  • 3
Областният управител на Перник Ирена Соколова на тържествата по случай 45 години от създаването на град Земен
© Община Перник

Областният управител на Перник Ирена Соколова почете официалната церемония за 45-годишнината от основаването на Земен за град. Това съобщиха от пресцентъра на Община Перник.

Губернаторът поздрави празнуващите от сцената на площад "Клинка" с думите: "Земенчани имате привилегията да живеете в един постоянно променящ се и красиво уреден град - с минало, изграден инфраструктурен облик, с личности допринесли за неговото културно и стопанско развитие. Това е един екологично чист район от Краището, с множество исторически и природни забележителности. За всичко това спомага доброто управление на кмета Димитър Сотиров и бизнеса с различен профил, избрал да функционира на тази територия и да спомага за обновлението й".

По повод празника Соколова връчи два почетни плакета. С първата награда беше удостоен кметът на общината за създаденото ползотворно сътрудничество с Областна администрация, както и за множеството спечели и реализирани европроекти.

Почетният плакет на Областния управител получи и Народно читалище "Светлина - 1924", което вече 95 години е средище на културно-просветна дейност.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
904 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
oi

2019.09.23 | 03:00

3

idat izrodi-izbori de,she stava vse po-zle

2019.09.22 | 23:42

2

Някой да ми ги извади на снимка! Ще си ги сложа на вратата на хладилника... Мамини, хубавелки!

гост

2019.09.22 | 21:40

1

ужас,това човешко създание ли е .макар и да не се разБИРА,коя от от ТРИТЕ Е.само и само да излезнат на кадро.които ги е видял три дена без СЪН.

Добави коментар

Водещи новини