Собственик на питбул го насъскал срещу двама мъже във Варна

  • 19 септември 2019 07:44

  • 4052
  • 3
© Кадър - Нова телевизия

Прибирахме се и момчето насъска питбула. Първо нападна мен, после нападна моят приятел, който беше с мен - Николай. Разказа Мартин Янчев в ефира на Нова телевизия по повод на инцидента при който питбул напада двама мъже във Варна и нахапва 18 пъти единият от тях по ръката и краката. Случката се е разиграла на метри от сградата на училище.

Двамата били близо до оживена улица в центъра на града, когато ги напада питбулът. Първо проявил агресия към Николай, след това и към Мартин. 

По думите на Николай Генов, другият участник в инцидента,  кучето е било със собственика си и двете му деца - около 4-годишни. Първоначално се спусна към мен, но аз го отблъснах и той само ме одраска, разказа още той.

Потърпевшите са категорични, че и други хора са викали към собственика да си хване кучето. "Това не е от моето куче, то не може така да ви нахапе", казал той.

"Питбулът беше без намордник, без нагръдник и каишка. Децата пищяха и ревяха. Полицията и прокуратурата са сезирани", каза още Николай.  Мартин Янчев има увреждания на ръката и крака и му е било още по-трудно да се предпази от агресивното куче.

Двамата са категорични, че при пристигането на полицията четириногото животно е стояло все още пуснато и е било около децата.

Последвайте канала на

Калина Христова
4052 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
112

2019.09.19 | 09:24

1

Като ги гледам тия нахапаните какви пустиняци са........

2019.09.20 | 23:00

3

А ти сигурно си мамин убавец. Дано и теб някое добиче да те наръфа.

боби

2019.09.19 | 11:07

2

Простотията е сред стопаните, а не сред животните. Комплексари с агресивни кучета се изживяват като велики защото са пълни отрепки! Много се навъдиха в пространството. Държавата им го позволява!

Добави коментар

Водещи новини