Микропенисът: малкият голям причинител на проблеми

  • 18 септември 2019 16:12

  • 8863
  • 0
Микропенисът: малкият голям причинител на проблеми
© Pixabay

Слушай, бате, аз съм мъж! Ясно ли е?! Найш кво значи тва? Значи, че бия сички, които са по-ниски от метър-и-шейсе или, ако се събèрем с аверите, скачам на бой на сèки, дето е сам. Обаче, бате, най-обичам да бием жени. Шото са слаби и некви тъпи такива, и ма дразнат и ми са праат на умни и ми се смеят, най-вече ми се смеят, не знам що! Ма ни моат ми отвърнат, щото са слаби и като им отпукам шамарите, се чувствам силен. Мъж бе, бате!

Гледам лошо, гледам страшно и най-важно е: аз съм тарикат! Не съм некъв мухльо, дето да работи за заплата или пà да плащам данъци и осигуровки, бал съм ѝ ****та на държавата. Обаче, бате, аз съм и патреот, също така. Ти тва не моеш го разбереш, щото си прост и си мухльо, щото бачкаш за петстин лева. 

***

Ако някой се е припознал в горните редове, може би ще е добре да спре да чете до тук…

Разбрахме, че някаква Милинка от едно риалити шоу ударило жена. Реших да видя за какво става дума и какъв е този герой на съвременна България. Е, видях. Гледах внимателно. 

После внимателно разгледах „визитката“ му в сайта на предаването. Прави впечатление следното: 

„Няма завършено средно образование (!!!), но днес държи три заведения на морето, вкарва коли от Италия (дотук – добре, смешно и жалко, но… добре. Нататък продължава така:)

„…и е герой в криминалните рубрики. Гордее се с факта, че няма нито една присъда. За Иван парите са всичко“. 

 

Какво, по дяволите, не ни е наред в милата татковина?! 

Оттук започва проблемът. През целия си престой в шоуто Милин можеше да е тих, като мушица И ПАК присъствието му щеше да е проблем. Той е там, за да каже на децата ви, че е яко да си криминален контингент, така се правят пари, а не с труд и честност. Браво! Само така! Всъщност е там, за да направи рейтинг, защото всички знаем, че скандалите и скандалните личности и поведения правят рейтинг. Това не е държавна телевизия, че да е морален стожер или да възпитава подрастващите и блабла. Не. Това е частна продукция и си гони интересите. След като няма спирачки, колата ще лети по нанадолнището. Толкова. 

Сега, без никаква конкретна причина, да отворим на посоки Wikipedia. Какво ни се падна… 

Я…

„Алчността (на гръцки: φιλαργυρία; на латински: avaritia) в психологията е прекомерно желание за придобиване или притежаване на повече, отколкото някой има нужда или заслуга. [Теология] Алчността е много прекомерно или ненаситно желание и стремеж към пари, богатство и сила. Основно се разглежда като порок и е един от седемте смъртни гряха в Католицизма“.

Интересно. 

На „визитката“ има снимка. На снимката се вижда Милин, който се гордее, че няма нито една присъда, макар да е известен като неколкократно прибиран по районните, но без особени „заслуги“ – за разпространение, за стрелба с газов пистолет, което е минато като хулиганство и подобни „екшън“ прояви. На бицепса на Милин пише: „Смърт за курвите“.

На снимката Милин е с черна тениска с череп, защото изглежда „страшно“. Точно този череп обаче е логото на измисления комиксов герой на Marvel Франк Касъл, с прякор Punisher (Наказателят), който е бивш пехотинец, започнал лична борба срещу престъпниците. 

Срещу престъпниците, да повторя. 

Дотук—манджа с грозде.

Да продължим.

 

И още за измисления герой на съвременна България. За съжаление, го познаваме чудесно. Не, не конкретно този Милин. Този не го бяхме и чували. Но милините са много. 

Познавам хора, които са лежали (за разлика от Милин, който само е бил прибиран). За едно или друго. Едни са се поправили или поне опитват, други – не. Едни си продължават да си правят, каквото там са си правили, други станаха кой шофьор, кой – доставчик, кой общ бачкатор. Правят нещо там, трудят се, мъчат се. Но и между тях има добри хора и лоши хора. Агресивни и кротки. Милин обяснява, че бил отгледан по всички закони на улицата. Добре. Възможно е. Не казвам, че, само защото звучи като помпозно клише, не е вярно. Може и да е. Но това означава, че (доколкото имам лично наблюдение, не мога да претендирам за пълна картинка на контингента) или е много ниска летва и е ял много бой, затова е изтъкан от комплекси (защо комплекси ли? Човекът удря жени, заяжда се с жени, обижда жени, татуирал си е „смърт за курвите"), или пък е бил закрилян – я тати е бил голямата работа, я батковците са го закриляли и т.н.; и в този случай – не е ял достатъчно бой, че да се очовечи. Аз досега трети вариант не съм срещал. Тоя въздух под налягане само така се образува. 

Факт е, че в България много хора (не само такива от контингента; всякакви) от всякакви възрасти са възпитавани в това, че да удряш, обиждаш и тормозиш жена си е нещо съвсем нормално. Факт е и, че много жени са възпитавани в това, че щом е изяла шамарите, значи си е виновна. Обществото пък е свикнало да заклеймява жертвите и да оправдава насилниците. Наскоро жената до кандидата за кмет на София арх. Борислав Игнатов, която е жертва на изнудване, стана жертва и на атака от една „медия“. Масово хора гракнаха срещу нея, че тя била виновна. Никой не отчете, че е била измамена и подведена, след което изнудвана. Не. Жертвата е виновна. Но това си има обяснение. Ще го намерите в края на този текст. 

 

Наскоро друг един… да кажем „подобен“ герой на съвременна България се показа в пространството с подигравки към хората. Ричи. Помните ли го?

Подиграваше се на хората, които работят за 500 лв., хвалеше се, че е необразован, а кара кола за сто бона. Нещо? Някой? Прилики да виждате? Герои на съвременна България, какво да ви кажа? А… и се оказа, че печелел от незаконна дейност – продавал едни забранени хапчета

А сега – нещо съвсем различно, несвързано с нищо досега:

Отваряме Wikipedia напосоки и виждаме:

„Микропенис е необичайно малък пенис. По-малък от 7 см в ерекция. Състоянието се наблюдава още от най-ранна възраст, малко след раждането. Микропенис имат около 0,6% от мъжете. Свързва се с намалена пренатална андрогенна продукция[…] състоянието може да се лекува в детска възраст с инжекции с различни хормони, като гонадотропин и тестостерон“. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
8863 0

Свързани новини

Водещи новини