Собствениците на къщата, в която се вряза цистерна, разказаха за инцидента

  • 18 септември 2019 07:45

  • 3007
  • 3
© Булфото (архив)

Вчера цистерна се вряза в къща и рани двама в Борован.

"Вчера сутринта, към 7:15-30 ч., бяхме още по леглата, след което чухме страшен трясък. Аз се измъкнах едва от стената, която се стовари върху мен. В къщата беше и бременната ми дъщеря и детето ѝ. Преживяхме ужас", разкри собственичката на ударената от цистерна къща Петя Конацовска.

"Моето дете не е спало цяло нощ след инцидента. Детето ми е стресирано", разкри една от потърпевшите пред Нова телевизия.

"Беше ни страх, че цистерната ще избухне след катастрофата. Вчера експерт заяви, че къщата ни е опасна и е пропаднала надолу. Няма къде да живеем сега", каза още собственичката на разрушената къща.

По време на инцидента е пострадал и пешеходец, който е вървял по тротоара. Цистерната е превозвала перилни препарати.

"Има как да помогнем. Очаквам днес да докарат фургон за семейството. Общината се ангажира с отпускане на средства", заяви кметът на общината Десислава Иванова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3007 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.09.18 | 11:08

3

Много отдавна не бях чел коментари,но виждам,че тоя лудия още споменава СДС!

Седесарска кочина, а не държава

2019.09.18 | 10:11

2

Ако не е убийство е катастрофа, ако не е катастрофа някой някого е прeбил и така всеки ден вече 30г.. Даже ковбойска бомба с обеднен уран падна на къща в Горна Баня, слава на бога, мислеше си че сме още социалистическа държава, та не даде бомбата да гръмне иначе София загиваше.

gogo

2019.09.18 | 09:47

1

Boiko pak e vinoven

Добави коментар

Водещи новини