Високо отличие за директора на РДПБЗН-Перник от министъра на вътрешните работи

  • 12 септември 2019 15:21

  • 308
  • 0
Високо отличие за директора на РДПБЗН-Перник от министъра на вътрешните работи
© Областна администрация Перник

Областният управител Ирена Соколова поздрави директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Перник по повод полученото от него високо признание.Това съобщиха от Областната администрация в Перник.

Комисар Емил Марков е награден с най-високо почетно отличие на МВР „За доблест и заслуга” III степен от министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, в навечерието на 14 септември – Професионалният празник на огнеборците от цялата страна. Наградата се връчва за безупречната му служба, със заслуги, свързани със защитата на държавните интереси и с принос за изграждане на положителен образ на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и Министерство на вътрешните работи.

Губернаторът открои заслугите на комисар Марков за гарантиране на сигурността и пожарно-аварийната безопасност в област Перник през 36-годишния му трудов път в Регионалната дирекция.

Соколова поднесе и благодарност към служителите на РДПБЗН, които през годините са доказали своя висок професионализъм и подготвеност при изпълняване на служебните си задължения. Тя изтъкна, че тяхната отдадена, динамична и рискована работа, е ценена и забележима от всички жители на област Перник.

Днес огнеборците от Перник са поднесли цветя на паметната плоча на старшина Никола Миков, намиращ се в сградата на РДПБЗН, загинал при изпълнение на служебния си дълг.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
308 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини