Ген. Атанас Атанасов: Шпионският скандал е предизборна пушилка

  • 10 септември 2019 08:22

  • 1877
  • 6
Ген. Атанас Атанасов: Шпионският скандал е предизборна пушилка
© Булфото/Архив

"Става въпрос за предизборни маневри на двама души – Борисов и Гешев". Това е обяснението за шпионския скандал от вчера на ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров – председател на ДСБ и съпредседател на "Демократична България", бивш директор на Национална служба "Сигурност".

"Тъй като се очертава Борисов да загуби местните избори, а Гешев се притеснява от това, че се надига протест срещу неговия избор за главен прокурор, тези хора си служат със злоупотреба с власт, за да могат да манипулират общественото мнение. … Това е елементарна акция за задържане на отлива на десни избиратели към ГЕРБ. Тази история е абсолютен кьорфишек. Борбата е за сърцата и умовете на определен кръг хора и то особено на евроатлантически ориентираните на предстоящите избори да подкрепят Борисов. Има много сериозна ерозия в тези среди към ГЕРБ и Борисов“, заяви в предаването "Преди всички" по БНТ ген. Атанасов.

Явно тези хора в кръга "Русофили" обичат Русия, но това не е наказуемо по Наказателния кодекс, подчерта ген. Атанасов и добави: "За да имаме съставомерност на това деяние, тези хора трябва да са приели да се поставят в услуга на Русия като шпиони, което означава, че те трябва да имат достъп до класифицирана информация в България, която да събират и изнасят, а тези хора, които са привиквани или задържани – не знам да имат достъп до такава информация“.

Междувременно текат много важни процеси, например "Белене", отбеляза още генералът. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1877 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Vuzmezdie

2019.09.10 | 11:00

6

О-па-а!! Совата излезе наяве. И забележително - приглася в един глас с komunetata.Като го подръпнеш и стигнеш до емигранта в Сърбия, до емигранта в Драгалевци, до агнешки главички и някакви торбички, и цялата пасмина. Ами то от няколко години, първите две-три страници на вестник TelegraF обясняват предния ден какви са ги надробили, не разбирам защо е нужно да се показвате тук и там, излишно е гномче малко!!!

2019.09.10 | 10:23

5

Атанасов е само една утайка.

2019.09.10 | 09:11

4

ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОКУ ТИКВАР НИКОЙ НЕ Е ЗАЩИТЕН.

2019.09.10 | 08:52

3

Тоя,поне този път е прогледнал очевидното...!

дано има Господ

2019.09.10 | 08:40

2

Геше/фт/ трябва да бъде разс.....ледван !

2019.09.10 | 08:36

1

ДОБРЕ,ЧЕ И ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ ОЧЕВИДНОТО.

Добави коментар

Водещи новини