Жена ти е ку*ва! 18+

  • 05 септември 2019 08:25

  • 33458
  • 0
Жена ти е ку*ва!  18+
© pixabay

 

Нека си го представим така. Жена ти е ку*ва. 365 дни в годината те лъже. Когато я хванеш в крачка не си прави труда да отрича. Няма защо да се крие. Тя е женена за теб и няма закон, по който да можеш да се разведеш. Единствения начин да се отървеш от нея е като не се жениш втори път за нея.

                Да. Жена ти е на избираема длъжност. Ти си я избираш и след това и даваш в ръцете всичките си пари. Бъдещето си. И своето и на твоите близки. Тя ти благодари набързо на пресконференция и после си започва както си знае. Изневерява ти… Къде ти такава лека дума… Плющи се, без извинение за пари, с който трябва и който не трябва. Стига пари да падат. Държи се унизително с теб и ако направиш забележка налита на бой.

                А ти трябва да я обичаш… Имате законосъобразно споразумение и няма мърдане. 

                Жена ти постоянно е бременна с някакви уродливи недоносчета. Резултат от дивият и разюзден секс за пари. Недоносчетата ти се презентират като твои силно желани деца. Рожби за които да се грижиш. Ти поемаш тяхната издръжка. Няма как, женен си и изродите се водят на твое име. Жена ти, ку*вата, старателно е подготвила всичките документи в изрядност.

                Толкова е задобряла, че бременността и е намалена до една седмица. Праска се, ражда и отново е готова за следващото праскане. А резултатите са все по-уродливи и все твои. Жена ти прави грешка след грешка. Оригва се на валута и си дава си вид на по-тъпа от зелена еуглена (да ме прощават еуглените) Всъщност глупостта и е параван зад който крие свирепата си алчност.

                А ти трябва да я обичаш…

                Идва време, веднъж на няколко години когато можеш да се разведеш с жена си. Ти чакаш този момент с нетърпение. Тя с досада и нежелание. И двамата се готвите по свое му.

                Малко преди съдбовната дата тя започва да ти готви, да чисти. Чисти лошо, но поне виждаш че прави опити. Усмихва ти се и гледа да скрие изродчетата, които са на твоя издръжка от очите ти.

                Обяснява ти, че да си женен може и да не е най-хубавото нещо на света, но по-хубаво хората още не са измислили.

                Прави ти концерти, печати листовки, в които се обяснява каква добра жена е.  И най-важното – какви лоши жени са останалите. Как те ще те лъжат, обиждат и унижават. А тя, видиш ли, си е взела поука и вече не е такава. Дори заради теб е готова да си смени роклята. Вече е решила да отказва сексът за пари и дори ще построи детска градина с църква на мястото на някой терен обещан за мол. (Парите вече са взети ама това теб какво те интересува.)

                Ако някъде вземе да се пръкне някоя по-свястна жена, всички ку*ви се съюзяват и мигом я заливат с киселина. Виждат и сметката. Пишат я у вестника. После се гордеят, че са те спасили от необмислена връзка.

                Денят на сватбата настъпва. Ти трябва да избереш следващата си жена. Да! Ку*ва ще е защото други няма.

                Ако избягаш от сватбата ти се зачислява жена-ку*ва по служебен законов път. Нямаш шанс да не се ожениш. И да ревеш и да протестираш (стига да е законно) – това е положението. Ти си женен за ку*ва. Отново честито.

                И така до следващия път. Докато ти свърши живота.

                Плаче ти се, защото разбираш, че и децата ти също ще бъдат женени за ку*ва. Поредната ку*ва със същите ку*венски номера.

                А ти трябва да я обичаш!

                Ето това наричам любов!

                Отивам да си поплача. Цунки и чао!

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
33458 0

Водещи новини