Във Варна продължава издирването на 28-годишния мъж, изчезнал в гориста местност

  • 28 август 2019 09:07

  • 2021
  • 2
Във Варна продължава издирването на 28-годишния мъж, изчезнал в гориста местност
© МВР

Издирването на 28-годишния Иван Йорданов, който за последно е бил забелязан в гориста местност край село Любен Каравелово, продължава.

,,Издирвателните действия на полицията продължават. Дотук е установено, че около 4 ч. сутринта на събота срещу неделя младежът е позвънял на баща си, който ни разказа, че синът му е звучал стресиран, че се е изгубил и че е бил на мероприятие със силна музика'', сподели пред камерата на Нова телевизия началникът на полицията във Варна Пламен Годеманов.

Полицейският началник допълни, че издирваното лице е било влязло в изоставено военно поделение, след което изчезнало в близката гора. Именно тогава Иван Йорданов се е чул за последно с баща си, който признал пред разследващите, че синът му говорел като сънен и че вече музиката не се е чувала.

,,Провели сме разпит с приятелите на изчезналото лице, от които разбрахме, че около 2 ч. сутринта се е отделил от тях. Действително се оказа, че е било проведено някакво мероприятие на необичайно място със силна музика. Било е нещо като парти, организирано във ''Фейсбук'' в затворена група'', обясни Годеманов и допълни, че били използвани полицейските кучета, които обаче не дали резултат.

Последвайте канала на

Novini.bg
2021 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.08.28 | 09:41

2

Така се получава при слушане на особено силна музика. Ако пък е и чалга, подплатена с наркотици, отпишете го. Ритуал за самоубийци.

gogo

2019.08.28 | 09:27

1

pili sa mai narkoman

Добави коментар

Водещи новини