Крум Милев: Община Дупница никога не е давала под наем терена под АМ "Струма"

  • 22 август 2019 07:52

  • 591
  • 2
Крум Милев: Община Дупница никога не е давала под наем терена под АМ "Струма"
© Булфото (архив)

Община Дупница никога не е давала под наем терена на фирмата на Кольо Илиев за преработването на вторични съровини. Имаме дела, защото мястото се стопанисва незаконно. Това не е боклук, а сурувина - промишлени суровини са. Опитвали сме се по всякакъв начин да го накараме да освободи мястото - писали сме до АПИ, до РИОСВ, съставяли сме му актове, глобяван е. Това заяви зам.-кметът на град Дупница Крум Милев в ефира на Нова телевизия по повод пожара на АМ "Струма".

"От АПИ преди пожара не направиха нищо, нямам отговор", каза още зам.-кметът на Дупница и заяви, че последното писмо до пътната агенция е изпратено април месец.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
591 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българин

2020.08.14 | 00:45

2
МАГИСТРАЛАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ И НИКОЯ ОБЩИНА НЕ МОЖЕ ДА Я ДАВА ПОД НАЕМ КАТО СКЛАД ИЛИ НАВЕС!!! КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА Я ИЗПОЛЗВА ИЛИ ОТДАВНА ПОД НАЕМ И ЗАСТРАШАВА СЪОРЪЖЕНИЕТО ПОДЛЕЖИ НА ГЛОБА И ЗАТВОР!!! ДРУГО Е КОЛКО Е КОРУМПИРАН ДУПНИШКИЯ СЪД- И ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА!!!
от сливница до дупница

2019.08.22 | 09:10

1

До социалните трябваше да пишете. Те ще свършат работа. А вие сте негодници и мошеници. Кметове, полиция, служби, дирекции, апита, дай, вземи, та даже и съда е същата пародия.

Добави коментар

Водещи новини