Отвори врати реновиран пенсионерски клуб

  • 20 август 2019 14:49

  • 422
  • 0
Отвори врати реновиран пенсионерски клуб
© Община Сливен

Изцяло обновеният клуб на пенсионера в кв. „Дружба“ до блок № 38 в Сливен официално отвори врати за своите посетители. Това съобщиха от пресцентъра на Община Сливен.

Гост на събитието беше кметът Стефан Радев, който пожела на членовете на пенсионерския клуб и техните гости много здраве, енергия и приятни емоции в новата обстановка. Той обяви, че съвсем скоро до клуба предстои да бъде изградена детска площадка за най-малките жители на квартала. Неотдавна там беше открита и спортна площадка. Кметът посочи, че във връзка с облагородяването на градската среда, една от амбициите на неговия екип е поетапното подобряване на междублоковите пространства и пътната инфраструктура в кварталите. Това включва нови алеи, детски и спортни площадки, пейки и паркинги. „Пред нас стоят още проекти за реализиране за по-красива, модерна и привлекателна визия на Сливен“, каза още Стефан Радев.

От своя страна посетителите и членовете на клуба на пенсионерите благодариха за ремонта и изразиха задоволството си от новия облик на сградата, в която споделят с песни и танци своето време.
На събитието присъства и председателят на общинското и областно ръководство на „Съюз на пенсионерите 2004” – Сливен и зам.-председател на Централния съвет на „Съюз на пенсионерите 2004” – София Пенка Симеонова.
Ремонтните дейности, извършени от Община Сливен, започнаха в края на май. Беше извършена топлоизолация на стените, хидро- и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка, обособен кухненски кът, санитарно помещение, осветителната инсталация също беше ремонтирана.

Последвайте канала на

Десислава Станева
422 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини