Общината в Плевен откри пункт за безплатна минерална вода

  • 12 август 2019 14:40

  • 174
  • 0
 Общината в Плевен откри пункт за безплатна минерална вода
© Pixabay

Общината откри пункт за безплатна минерална вода, оросяват се улици и централната част. Това съобщиха от пресцентъра на Община Плевен.

Инициативата е във връзка с продължаващите високи летни температури. Пунктът беше открит днес пред сградата на Общината по разпореждане на кмета Георг Спартански и ще бъде на разположение на преминаващите граждани от 10.00 до 17.00 часа. Заради жегата почистващите фирми започват от днес оросяване с наличната техника. Ще се оросяват площадите „Възраждане” и „Стефан Стамболов” и участъкът от централната пешеходна зона между тях, Градската градина, трасетата на масовия градски обществен транспорт, улиците в жилищните квартали „Дружба” и „Сторгозия”.

Започва и третото основно измиване на улиците в Плевен, което се извършва по график. Фирмите изпълнители са избрани съгласно подписани договори след проведена обществена поръчка с предмет „Поддържане на чистотата - миене, метене на улици, тротоари, площадни пространства, спирки на обществения транспорт, подлези и почистване на отводнителни оттоци в гр. Плевен”.

Последвайте канала на

Калина Христова
174 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини