Утре вицепремиерът Каракачанов ще представи концепцията си за ромска интеграция

  • 24 юли 2019 17:03

  • 1032
  • 2
Утре вицепремиерът Каракачанов ще представи концепцията си за ромска интеграция
© Булфото (архив)

Националният съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси ще проведе заседание под председателството на вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в четвъртък, 25 юли, от 11.30 часа в Гранитна зала на Министерския съвет.

Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността ще представи пред Съвета основните пунктове от Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и мерките за реализацията им.

Вицепремиерът Каракачанов е поканен на заседанието на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, след като миналия месец внесе Концепцията в Министерския съвет.

Последвайте канала на

Novini.bg
1032 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.07.24 | 17:44

2

DRYN , DRYN SEGA KATO SKOÀT PRAWOZA]ITNITE ORGANIZACII !!

2019.07.24 | 17:39

1

ZA KOI LI PAT NOVA KONCEPCIA ZA CIGANITE BRE PRESTAPNICI POKRAI TEZI IZRODI SE NAPALNIHTE SAS PARI A TE PRODALJAVAT DA IZBIVAT BALGARITE.

Добави коментар

Водещи новини