Караянчева: Васил Левски живя с безстрашието на свободен човек

  • 18 юли 2019 13:45

  • 269
  • 3
Караянчева: Васил Левски живя с безстрашието на свободен човек
© Народно събрание

Васил Левски живя с безстрашието на свободен човек, въпреки че беше роден и загина в робство.

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на честването по случай 182-рата годишнина от рождението на Апостола на свободата пред паметника на големия българин в Борисовата градина в София. Той бе водач, хуманист, заклет републиканец, добави още тя.

В словото си пред присъстващите Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отбеляза, че Васил Левски е апостол, будител, светец, мерило за съвест, единение с Бога, рода и Отечеството. Той е личност, сравнима с най-чистите, най-светлите умове, посочи Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и добави, че за него нямаме мяра, както нямаме мяра за своята и чуждата саможертва, за своята и чуждата правда.

Монах, учител, бунтовник, реформатор, мислител, подобно на странник Левски обходи пешком земята българска и пося в нея семената на революцията, отбеляза Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя заяви, че Левски е бил демон за поробителите и ангел-хранител за своите, които е вдъхновил да се опълчат срещу несвободата.

На отбелязването на 182-рата годишнина от рождението на Васил Левски присъстваха народни представители, вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, заместник-министрите на образованието Таня Михайлова и на културата Румен Димитров, общински съветници, духовници и граждани.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
269 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Възмутен патриот

2019.07.18 | 17:49

3

Защо мърсите паметта му ?

Българин

2019.07.18 | 15:44

2

Какво знаете за Левски ! Не бива да го споменавате ! Вие не сте от тази порода хора ! Вие сте предатели !

ГГ

2019.07.18 | 14:35

1

Но ние не живеем така. Живеем под диктата на Биби

Добави коментар

Водещи новини