Временно променят движението в София

  • 22 юни 2019 07:42

  • 2957
  • 0
Временно променят движението в София
© Булфото (архив)

Въвежда се временна организация на движението за ремонт на бул.„Асен Йорданов” от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Христофор Колумб“ и на ул. „Искърско шосе“ от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Димитър Пешев. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

До 29 юли се забранява влизането на пътни превозни средства както следва:
- по южното пътно платно на бул. „Асен Йорданов“ в участъка от ул. „Кап. Д. Списаревски“ до бул. „Христофор Колумб“ и по южното пътно платно на ул. „Искърско шосе“ в участъка от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Туше Делииванов“, като движението се извършва двупосочно по северното пътно платно на булеварда и улицата в същия участък;
- по северното пътно платно на ул. „Искърско шосе“ в участъка от ул. „Илия Бешков“ до ул. „Димитър Пешев“, като движението се извършва еднопосочно по южното пътно платно на улицата в същия участък с посока към ул. „Илия Бешков“;

До 29 юли се променят маршрутите на автобусни линии № 10 , 88 и 604:
- автобусна линия № 10 (само в посока кв. Димитър Миленков): от кв. Бусманци по маршрута си до кръстовище ул. “Искърско шосе” - ул. “Илия Бешков”, по ул. “Илия Бешков”, по ул. “Мюнхен”, по ул. “Димитър Пешев” и от гара Искър от спирка с код 0825 “Гара Искър” по маршрута.

В обратна посока маршрутът не се променя.
- автобусна линия № 88 (само в посока ж.к. Дружба 2): от Зоопарка по маршрута си до кръстовище ул. “Искърско шосе” - ул. “Илия Бешков”, надясно по ул. “Илия Бешков”, по ул. “Мюнхен” и по ул. “Димитър Пешев” по маршрута.

В обратна посока маршрутът не се променя.
- автобусна линия № 604 (в посока гара Искър): от УМБАЛСМ “Пирогов” по маршрута си до кръстовище ул. “Илия Бешков” - ул. Мюнхен”, надясно по ул. “Мюнхен” и наляво по ул. “Димитър Пешев” по маршрута.

В обратна посока маршрутът не се променя.

За автобусни линии № 10, 88 и 604 се разкриват временни спирки:
- на ул. “Мюнхен“ на 40.00 метра след продължението на бул. “Копенхаген” (трамвайно трасе линия № 23) в посока ул. “Димитър Пешев”
- на ул. “Мюнхен” на 100.00 метра преди ул. “Димитър Пешев”

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2957 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини