Младен Маринов: Близо 60 на сто от състава на МВР вече са млади хора

  • 15 юни 2019 11:29

  • 622
  • 3
Младен Маринов: Близо 60 на сто от състава на МВР вече са млади хора
©

Близо 60 на сто от състава на МВР вече са млади хора, щатът на ведомството е запълнен, дори е малко над 47 500, каза днес във Варна министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, който бе гост на 10-я юбилеен концерт "С обич за децата, в памет на бащите герои".

Маринов посочи, че започналият летен сезон е сериозно предизвикателство, особено с оглед събитията по света и заплахите от тероризъм. Взели сме мерки, ще си вършим работата, така че всички да са спокойни и туристите, веднъж посетили страната ни, да се връщат отново, посочи Маринов.

За акцията срещу кабелните оператори министърът каза, че се правят опити за настройване на обществеността срещу полицията и прокуратурата. Той уточни, че действията на тези органи са насочени само срещу апаратурата и техниката, която позволява излъчване на телевизионни програми. Доставката на интернет е решение на самите оператори и гражданите, останали без такава услуга, да търсят отговорност от тях, каза министърът. Той припомни, че по този случай се работи в партньорство с Европол. Министърът допълни, че е наясно, че българите, когато ползват услуги, нямат навик да мислят дали не става дума за интелектуално пиратство. Несправянето с този вид престъпност обаче води до влошаване имиджа на държавата, посочи Маринов.

10-ят юбилеен концерт "С обич за децата, в памет на бащите герои" бе организиран от Синдикална федерация на служителите в МВР - Варна.
Инициативата е в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг полицаи и пожарникари. Освен да чуят различни музикални изпълнения, зрителите имат възможност да видят демонстрации с полицейска, пожарна и военна техника и помощни средства.
 

Последвайте канала на

БТА
622 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ебльо

2019.06.15 | 13:14

3

Да ти го туря в устата пауновааа

Паунова

2019.06.15 | 12:19

2

ЗНАЕМ ЧА МЛАДИ СЕ ПЕНСООНИРАТ. ЗНАЕМ ЧЕ ВЗИМАТЕ 20 ЗАПЛАТИ НА КУП ОТ ДАНЪЦИ. ЗНАЕМ ЧЕ ВЗИМАТЕ 13-ТА ЗАПЛАТА ВСЯКА ГОДИНА. ЗНАЕМ ЧЕ ГЛЕДАТЕ ДА ПИШИТЕ ПОВЕЧКО ГЛОБИ ФИШОВЕ. ЗНАЕМ ЧЕ ПОЛЗВАТЕ И ДРУГИ ПРАДЪБОВКИ. ЗНАЕМ ЧЕ ВЗИМАТЕ МНОГО ПАРИ ЗАПЛАТИ ПЕНСЙИ. В ЕДНА КЪЩА ТОЙ ПЕНСИОНЕР БАЩА МУ ПЕНСИОНАР ВСИЧИ ПЕНСИОНЕРИ! ЦЯЛ ЖИВОТ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ.

Живеещ в Англия

2019.06.15 | 11:41

1

Да овчари, кравари и такива. Напълнихте полицията с примитивни. Ела да видиш в Германия, англия колко време ги обучават и ги пробват и тренират.

Добави коментар

Водещи новини