Живко Тодоров награди 134 доброволци и активни участници в отстраняването на последиците от бурята в Стара Загора

  • 07 юни 2019 19:32

  • 355
  • 0
Живко Тодоров награди 134 доброволци и активни участници в отстраняването на последиците от бурята в Стара Загора
© Община Стара Загора

Кметът на Община Стара Загора Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен награди 134 доброволци и активни участници в отстраняването на последиците от разразилата се буря в града на 31 май. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. В церемонията взеха участие и зам.-кметовете, Йордан Николов, Янчо Калоянов и Иванка Сотирова.

„Искам да благодаря лично на всеки един от тях за безвъзмездния труд, за ангажимента, който имаха към града и общината. Докато други снимаха в социалните мрежи и качваха последиците от бурята, тези хора работиха денонощно, за което им благодаря. Това им прави чест. Показва, че са достойни граждани на Стара Загора“, каза в приветствието си към доброволците кметът Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

За своята всеотдайност при отстраняване на последиците от бурята и пороите в града днес почетни грамоти и награди от Община Стара Загора получиха членове на Спортен клуб за риболов, „Брат за Брата“, НФК Берое, ДЗЗД „Грийн Партнърс-БКС“, „Трейс Груп Холд“, Държавно горско стопанство, Регионална дирекция по горите, както и активни служители в звено "Озеленяване и комунални дейности".

Сред отличените бе и младият кмет на Стара Загора Никола Чакалов. Кметът Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен сподели още, че ще направи всичко възможно да реализира една негова инициатива свързана с възможността празни общински пространства да бъдат изрисувани с ликовете на български патриоти.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
355 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини