Шофьор нападна жена в инвалидна количка в Айтос

  • 31 май 2019 09:54

  • 654
  • 2
Шофьор нападна жена в инвалидна количка в Айтос
© Pixabay

Собственик на модерен джип нападна и обижда жена в инвалидна количка в Айтос. Инцидентът се разиграл на една от централните улици, която е в ремонт. Причина за грубото отношение е, че жената се опитвала да преодолее дупките и пресичала улицата твърде бавно. Потърпевшата е подала жалба в полицията, предаде Нова Телевизия.

В сряда по обед Милка Денева, която е с диагноза Детска церебрална парализа излязла да си купи хляб. Както обикновено се придвижвала сама с инвалидната си количка по улицата. Изведнъж усетила,че мъж хваща количката й.

Обяснява си агресията с ремонта на улицата, който продължава вече половин година. „Не мога по-бързо при условие, че пътя не е равен, има има много дупки,много препятствия за мен.Не съм здрав човек, който може да премине набързо”, споделя още тя.

Милка може би щяла да преглътне обидата и стреса, ако дъщеря й малко след инцидента не я посетила в дома й. Видях я вкъщи, тя беше цялата червена,вдигнала кръвно,плачеше, трепереше все още”, обясни дъщеря й Денка Божкова.

Молбата на двете жени е, ако някой е станал свидетел на инцидента да помогне за разпознаването на водача.Висок мъж на средна възраст,шофиращ бял джип

А Милка обяснява че действията й имат една цел-да помогне на други хора в неравностойно положение. „Да предпазя други колеги,защото има  има други колеги, които просто не смеят да излязат на улицата заради такива случаи”, заключава потърпевшата.

Последвайте канала на

Novini.bg
654 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Александър Дивиди

2019.05.31 | 11:08

2

Страшни мъжаги, ей! Да ги

2019.05.31 | 10:34

1

Да му даде господ и той да седне в инвалидна количка

Добави коментар

Водещи новини