Децата в Добрич ще се забавляват с филмова програма на "Златен кукер"

  • 30 май 2019 08:56

  • 142
  • 0
Децата в Добрич ще се забавляват с филмова програма на "Златен кукер"
© Pixabay

Децата в Добрич ще се забавляват със специално подготвена програма за 1 юни на пътуващия международен фестивал на анимационния филм "Златен кукер", съобщават от общината.

Ще бъдат отворени и работилници за най-младите кинолюбители, в които ще бъдат демонстрирани техники за филмова анимация. Прожекциите и заниманията започват на 31 май в музея и пространството около културния институт в градския парк "Свети Георги" и ще привлекат зрителите и в Международния ден на детето.

На празника ще вдигне завеса и Фестивал на талантите, на който клубът за атракционни и екстремни спортове "Пауър Джъмп" и актьорът от драматичния театър "Йордан Йовков" Красимир Демиров ще увлекат децата в игри, е записано в пътеводителя за събитията. Ще има и демонстрация на радиоуправляеми и летящи модели. Малките художници ще могат да рисуват по стъклената фасада на музея, а в етнографския комплекс "Стария Добрич" ще бъде Ден на отворените врати в занаятчийските работилници за дърворезба, керамика, везба и тъкачество.

Последвайте канала на

БТА
142 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини