Стартира изграждането на модерен спортен комплекс във Варна

  • 27 май 2019 15:52

  • 605
  • 0
Стартира изграждането на модерен спортен комплекс във Варна
© Булфото

Днес официално кметът на Варна Иван Портних даде старт на изграждането на нов спортен комплекс  на ул. "Студентска", където ще се обособи зона за отдих с многофункционални спортни площадки. Стойността на инвестицията е над 2 млн.лв. и се очаква до есента комплексът да е готов.

"Минаха изборите, да не кажат, че е предизборно, затова днес започваме така, както бяхме поели ангажимент към живущите наоколо, към хората, които искат активно да спортуват. Продължаваме изграждането на спортни бази. Тук ще бъде изграден един прекрасен спортен комплекс, така както започнахме в район "Вл. Варненчик", а до дни се надявам да започнем и във Виница, където хората очакват едно подобно спортно съоръжение", каза кметът.

Зам.-кметът Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския го допълни с информацията, че новият спортен комплекс ще включва футболно игрище, волейболно и баскетболно игрище и съблекалня.

Към комплекса ще бъде изграден и паркинг, който ще може да се използва съвместно с училище "Черноризец Храбър", където също беше изградена спортна площадка.

Последвайте канала на

Novini.bg
605 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини