Спират временно водата в части от София утре

  • 27 май 2019 09:23

  • 625
  • 0
Спират временно водата в части от София утре
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 май. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Георгов“ в кв. „Военна рампа“, район „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Константин Преславски“, ул. „Първа Българска армия“, бул. „Илиянци“ и ул. „Професор Иван Георгов“; ул. „Професор Иван Георгов“ от ул. „Първа Българска армия“ до река „Суходолска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци“ ъгъла с алея „Локомотив“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
625 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини