От СДВР са предприели всички възможни мерки, за да осигурят безопасността по време на мача между ЦСКА и "Левски"

  • 20 май 2019 14:26

  • 454
  • 2
© Novini.bg

Срещата е определена като висок степен на риск за нарушаване на обществения ред. Искам да напомня, че утре няма да бъдат продавани билети на касите на Националния стадион, такива ще могат да бъдат закупувани само онлайн. Това заяви на брифинг пред журналисти комисар Радослав Стойнев, началник на сектор "Охранителна полиция" във връзка с предстоящото утре футболно дерби между отборите на ЦСКА и "Левски" на Националния стадион "Васил Левски", предаде репортер на Novini.bg.

По думите на комисар Стойнев на утрешната среща се очаква да присъстват около 10 000 души и напомни, че организираните шествия вече са забранени, като по този въпрос са проведени разговори с ръководствата на футболните клубове, както и с представители на фен клубовете.

,,Ще бъдат приложени всички възможни мерки, ще бъде въведен необходимият пропусквателен режим по всички входове на стадиона за всеки един зрител. Разбира се, че камерите също дават нужния резултат, те вършат много добра работа. В крайна сметка разчитам футболните фенове да дойдат на стадиона, за да гледат мача и да стане един хубав спортен празник за всички, а не да дойдат с намерението да нарушават обществения ред'', заключи комисар Стойнев.

Последвайте канала на

Novini.bg
454 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.20 | 22:25

2

А бе те взели всички мерки,ама като нищо на мача ще бъде издирваният убиец от Костенец,без да го усетят...!А полицаите продължават,ли продължават да го търсят в Костенец...:)?!

Румен

2019.05.20 | 15:59

1

ЕДНА МЯРКА СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА МАЧА.ДА ДОКАРАТЕ ЛИНЕЙКИ.

Добави коментар

Водещи новини