Борисов с цял мач при шампионски финал на Бистришките тигри

  • 14 май 2019 19:21

  • 1147
  • 2
Борисов с цял мач при шампионски финал на Бистришките тигри
© Булфото

Отборът на Витоша (Бистрица) спечели Републиканското първенство при ветераните след успех с 3:1 на финала срещу Лудогорец. За тима на “тигрите” цял мач изигра премиерът на България Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Попаденията за Витоша отбелязаха Георги Пеев (19), Росен Василев (35) и Денимир Пасхалис (77). За “орлите” точен бе Валентин Станчев (78). Така Витоша защити титлата си от миналата година, когато победен бе отборът на Нефтохимик с 6:3, съобщи sportal.bg

В 19-ата минута Светльо Петров бе съборен в наказателното поле и главният съдия отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката не застана Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който е щатен изпълнител на наказателни удари, а Георги Пеев, който вкара по земя. 

В 30-ата минута Христо Господинов изпусна добро положение за Лудогорец. Нападателят стреля от движение, но стражът на “тигрите” Митов успя да спаси с добър плонж. В 35-ата минута Росен Василев вкара втори гол за Витоша след добро подаване от левия фланг, което свари защитата на Лудогорец неподготвена. 

В 69-ата минута опасен шут на Димитър Кръстев бе спасен от Здравко Чавдаров. Две минути по-късно хубав шут на Димитър Мутафов от далечна дистанция премина на сантиметри от левия страничен стълб на вратата зад Димчо Митов. 

В 77-ата минута Денимир Пасхалис вкара трети гол за Витоша, а минута по-късно Валентин Станчев отбеляза почетното попадение за Лудогорец, преминавайки покрай стража на домакините. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1147 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баи петко стражаря

2019.05.14 | 21:20

2

боже божеееее , пази боже сляпо да прогледа !!!!! дай на глупака власт и му гледай сеиря !!??!!

Гост

2019.05.14 | 21:11

1

Да оставим настрана всичко нередно около това тоя боклук да участва в нещо различно от демонстративен мач. Какви са му отношенията с Черепа, та да му рекламира системката за залагания в качеството си на най-влиятелния представител на властта?
Във всяка бяла държава това значи минимум оставка и разследване на секундата.

Добави коментар

Водещи новини