Богородица помогна на две жени да се избавят от диабет и дископатия

  • 30 април 2019 11:29

  • 2982
  • 2
Богородица помогна на две жени да се избавят от диабет и дископатия
© Булфото (архив)

Чудодейните изцеления със силата на вярата не стихват! Божията майка помогна на две жени да се избавят от диабет и дископатия.

Чудесата се случват в Гигинския манастир "Св.св. Козма и Дамян", разказва монах Никодим от светата обител, пише в. "България днес".

Тук се съхранява копие на чудотворната икона "Богородица Всецарица". В целия свят тя е известна като изцелителка на ракови заболявания. Самото име на иконата говори за нейната голяма сила.

Димитринка от Радомир усеща церителната мощ както на чудодейния лик на Божията майка, така и на лековитото аязмо в манастира. "Купих си икона на Св. Богородица "Всецарица". Когато съм тъжна, болна и напрегната, поглеждам иконата и всичко отшумява, а сърцето ми сияе от радост. Не мога да го опиша с думи. Много чудеса са ставали в дома ми", споделя въодушевената Димитринка. Жената страда от дискова херния. Когато се възпали нервът, изпада в безсъзнание от болка. Тя се моли пред иконата, а близки я поръсват с вода от аязмото и повече болестта не се възпалява. Димитринка излекувала и болния си стомах.

Благодат се изсипва и върху жена от Варна, която страда от тежка форма на диабет. Тя претърпява ампутации и губи зрението си. Нейни близки започват да взимат често вода от аязмото. Болната посещава манастира, като състоянието й е очевидно много тежко - не може да се придвижва сама, повръща и е психически угнетена. Когато й задават въпрос дали има полза от водата, тя отговаря: "Сега поне виждам!". Година след посещението си болната жена идва отново в обителта, за да изрази своята благодарност на светите чудотворци Козма и Дамян. Обитателите на Божия храм едва успяват да я познаят. Жената ходи съвсем спокойно сама, а на лицето й е изписано радостно изражение.

Пред иконата на Пресветата Богородица "Всецарица" се молим за изцеление от смъртоносни заболявания, преди всичко ракови, пред нея се обръщат за помощ родители, чиито деца са пристрастени към наркотици и алкохолизъм. Оригиналната икона се намира в атонския манастир „Ватопед“.

Предание разказва, че веднъж до иконата се доближил млад човек, за да й се поклони. В същия миг ликът на Св. Богородица просиял с неземна светлина, а невидима сила отблъснала младежа от иконата и го съборила на земята. Щом дошъл на себе си, той със сълзи изповядал пред манастирските старци, че дотогава водел нечестив живот и се занимавал с правене на магии. Чудото, извършено от Всецарицата, го накарало да се покае и да промени живота си.

Последвайте канала на

Novini.bg
2982 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ап4о

2019.04.30 | 12:15

2

А може ли да ни излекува от Герб?
Или там само с обесване стават нещата

божеее

2019.04.30 | 11:38

1

ако можеше да ни излекува и от червените крадци ,ехххх!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини