Откриха чешма-паметник пред болницата в Димитровград

  • 24 април 2019 19:22

  • 529
  • 0
Откриха чешма-паметник пред болницата в Димитровград
© Pixabay

В парка пред болницата на Димитровград днес бе открита чешма-паметник, посветена на хората, които чрез донорство са дарили живот, съобщиха от кметската администрация. Така Димитровград стана втория град, след София, където бе открит подобен паметник.

На откриването бе председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е и народните представители от БСП Виолета Желева и Антон Кутев. Средствата за чешмата-паметник са от депутати на ГЕРБ, БСП и Воля.

Тук сме да популяризираме донорството в България, защото приемам критиката, че има проблем в законодателството, но трябва да търсим начин да променим мисленето на хората и нагласата на обществото, каза Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

Кметът на Димитровград Иво Димов благодари на парламентарните групи на ГЕРБ, БСП и Воля, които са направили така, че да има единомислие, изграждайки тази чешма. Още чешми предстои да бъдат открити и в други градове на страната.

Последвайте канала на

БТА
529 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини